logo
  Herceg-Novi Municipality
Official web portal

Одржана дводневна АЛДА обука у Општини Херцег-Нови

  • Published: Thursday, 29 November 2018 16:10

NAs29112018Тренинг за јачање капацитета локалне управе ради успјешнијег аплицирања на међународне позиве за достављање пројеката одржан је почетком ове седмице у у згради Општине Херцег Нови. Домаћин ове АЛДА обуке је била Канцеларија за међународну сарадњу Општине Херцег Нови.

Read more...

Двадесети рођендан Алијансе “Њукаселовци свијета”

  • Published: Friday, 02 November 2018 13:54

aaДелегације из петнаест различитих Њукаселоваца окупиле су се у Шинширо-у, Јапану, од 3. до 8. октобра, а међу њима и представници Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови.

Read more...

Тендер за реконструкцију куће Иве Андрића

  • Published: Friday, 17 August 2018 14:35

KIA2018Општина Херцег-Нови објављује позив за јавну набавку у оквиру пројекта "Safeguarding, enhancing and promoting of natural and cultural heritage of COastal COmmunities bu boosting the eco-museum model aiming at smart and sustainable TOURism management".

Read more...

Амбасада Јапана донирала навално возило херцегновској Служби заштите и спасавања

  • Published: Thursday, 08 March 2018 15:07

JPN 05Амбасада Јапана у Београду данас је званично донирала херцегновским ватрогасцима ново мало навално возило, у оквиру ПОПОС пројекта „опремања Службе заштите и спасавања Херцег Нови“. Донација је вриједна 63 хиљаде еура, а возило ће по потреби бити кориштено на Шеталишту Пет Даница, у залеђу града и на активним пожарима.

Read more...

Извјештај са међународног састанка пројекта „SHELTER“: Потписан Споразум о пријатељству и сарадњи међу партнерима

  • Published: Friday, 08 December 2017 14:23

NAsMedj08122017Општина Канепина била је недавно домаћин међународног састанка пројекта „Еволуција солидарног удомљавања посматрана кроз европске регије“, или кратко „SHELTER“, којем су присуствовали представници Општине Херцег-Нови као партнера, на челу са потпредсједником Милошем Коњевићем.

Read more...

Page 1 of 2