logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Сунчане скале 2015. на Канли кули 29. и 30. јуна

1 resizeЈуче је на прес конференцији у Хард Рок кафеу у Подгорици , представљен програм овогодишњег Фестивала Сунчане скале 2015 који ће се одржати 29. и 30. јуна у Херцег Новом на Канли кули.

На пресу су се присутнима обратили директор Фестивала Слобо Бучевац, водитељ програма Иван Максимовић, потпредсједница Општине Тамара Вујовић и директорица Туристичке организације Херцег-Нови Бојана Благојевић.

Фестивал ће, како се чуло, отворити херцегновска музичка група Еxодуси која ће на тај начин обиљежити 48 година постојања. Егзодусима ће се придружити и Градска музика и Мажоретке, а потом   почиње такмичарски дио за младе неафирмисане умјетнике. Неки од њих јуче су присуствовал прес конференцији - Моника Кнезовић, Самир Рамовић, Лука Радовић,…

18 resizeНа Пјесми љета ће наступити познати и занимљиви гости са поп- рок сцене у региону – Кики Лесандрић, Пилоти, Данијела Мартиновић, Тончи Хуљић, Фламингоси, Марија Шерифовић и Адил, Петар Грашо, Тропико бенд, Емина Јаховић, Магазин, Вана, Саша Ковачевић, Бојана Стаменов, Никола Роквић, Анабела, Кнез,Сања Долежал и Владимир Кочиш Зец, Елена Ристеска, Анита Поповић и Дивље јагоде, Марина Висковић, Бојан Делић и Игор Цукров и Адалат Схукуров из Азербејџана.

- Врло сам задовољна договором који смо постигли са Концертно музичком продукцијом „Скале“ и програмом који ће публика на Канли кули али и путема малих екрана имати прилике да види – рекла је потпредсједница Општине др Тамара Вујовић која је све вријеме учествовала у разговорима око организовања овогодишњег Фестивала. -У односу на претходне године ова музичка манифестација ће нас коштати много мање али се то неће, надам се, одразити на квалитет програма, јер су организатори успјели да обезбједе средства и од других спонзора. С обзиром на тешку економску ситуацију и на скромне буџетске приходе, Општина је издвојила

50 000 еура, а Туристичка организација Херцег Нови 30 000 еура. Уз то обезбједили смо услове да се овај Фестивал одвија на једној од најљепших позорница на Јадрану, казала је потпредсједница Вујовић истакавши да је то „право мјесто за промоцију музике и умјетности“.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси