grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Продужетак јавне расправе: ЛСЛ Ситница

Из Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају  да се јавна расправа  о Нацрту Локалне студије локације "СИТНИЦА–кат. парцеле 4107/11, 4107/12 и 4107/13 све К.О. Крушевице“ и о Извештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину за исти план, због заинтересованости грађана продужава, те да ће трајати до  30.5.2014. године.

girls youth nike high tops shoes Light Smoke Grey

Елаборат Нацрта Плана и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину биће изложен у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови и просторијама МЗ Крушевице.

Увид у наведени документ биће омогућен у назначеном периоду сваког радног дана од 9 до 11 часова у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу Општине, и свим радним данима у МЗ Крушевице.

Током трајања јавне расправе грађани и правна лица моћи ће достављати писмене примједбе, сугестије и мишљења на наведени документ, искључиво преко Грађанског бироа Општине Херцег-Нови или преко МЗ Крушевице.

 Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови заједно са Обрађивачем Плана и Извештаја одржаће поновну јавну дискусију 26.05.2014 године у 16 часова у Малој сали Општине Херцег-Нови на којој ће презентовати наведени документ  збору заинтересованих грађана и правних лица дана.


Oбавјештење 
(.pdf)

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси