grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Javni poziv sportskim klubovima: Prijavite se za besplatno korišćenje termina u SC Igalo

  • četvrtak, 18 jul 2019 11:38

FOTO SC IgaloSekretarijat za društvene djelatnosti i sport poziva sportske klubove sa teritorije opštine Herceg Novi da podnesu prijave za korišćenje besplatnih termina u okviru Sportskog centra Igalo u toku takmičarske 2019/2020 godine.

Javni poziv sportskim klubovima za korišćenje termina u Sportskom centru Igalo raspisan je na osnovu člana 29 Odluke o uslovima, načinu, postupku i kriterijumima za finansiranje aktivnosti u sportu (“Sl.list Crne Gore - opštinski propisi” br. 001/19).

Prijave se podnose Sekretarijatu za društvene djelatnosti i sport u građanskom birou Opštine Herceg Novi, u roku od osam dana od dana objavljivanja poziva.

Pravo prijave imaju košarkaški, odbojkaški i rukometni klubovi sa teritorije opštine Herceg Novi, koji su uskladili akte, ili su blagovremeno podnijeli zahtjev za usklađivanje akata u skladu sa odredbama Zakona o sportu, nadležnom Ministarstvu sporta i mladih Crne Gore.

O podnijetim prijavama odluku donosi sekretar Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, u roku od pet dana, od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Javni poziv sportskim klubovima (.pdf)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi