grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata: Kontrola poštovanja privremenih mjera i zaštita građana

  • petak, 20 mart 2020 10:55

NSL19032020Aktivnosti Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi u ovom trenutku su posebno usmjerene na preduzimanje mjera za zaštitu građana i kontrolu poštovanja naredbi i preporuka za sprječavanje infekcije izazvane koronavirusom, ističe načelnica ove Službe Marija Bošković

Opširnije...

Služba komunalne policije i inspekcijskog nadzora radi 24 sata od 1. jula

Vozni park SKPSlužba komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi će od ponedeljka, 01. jula raditi non-stop, svim danima. Radno vrijeme od 00 do 24 časa biće na snazi do 01. septembra.

Opširnije...

U Herceg Novom ugrađen prvi limitator buke

nas07062019Prvi limitator buke u Crnoj Gori ugrađen je u Herceg Novom, tačnije u ugostiteljskom objektu Pub Got. Uređaji za ograničavanje nivoa zvuka novitet su na našem tržištu, ali, sudeći po iskustvima drugih turističkih zemalja, neophodan su element u regulaciji i poštovanju propisa koji se tiču zvučnog zagađenja.

Opširnije...

Mališani učili o radu Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora

  • petak, 05 april 2019 15:41

NAsKomVrtic05042019Predstavnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora Opštine Herceg Novi ove nedelje su posjetili privatni vrtić „Čarobna zemlja“ u Bijeloj.

Opširnije...

Ružama čestitali damama praznik

  • petak, 08 mart 2019 14:52

Osmi mart 1Žene koje su danas šetale i vozile kroz Herceg Novi zaustavljali su pripadnici Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, ali ne radi kontrole, već čestitke.

Opširnije...