grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Kuća Andrića – Mjesto komunikacije kulturnih vrijednosti

  • četvrtak, 01 avgust 2019 09:09

00houseandricRekonstrukcija kuće Iva Andrića, preciznije građevinski dio radova, biće okončani do kraja novembra nakon čega počinje druga faza – opremanje i definisanje programskih sadržaja- rečeno je na današnjem, trećem sastanku partnera u projektu CoCo Tour, koji je održan u našem gradu.

Opširnije...

Delegacija Opštine Herceg Novi na IV sastanku i radionici KNOTS projekta

  • utorak, 09 jul 2019 10:47

KNOTS Herrera del Duque OpštinaU mjestu Herera de Duke u Španiji održani su IV međunarodni sastanak i radionica projekta KNOTS – Knowledge not Skepticism (Znanje ne skepticizam) programa Evropa za građane.

Opširnije...

Projekat Fortress ReInvented: Počelo snimanje dokumentarnog filma o istoriji Herceg-Novog

  • četvrtak, 18 april 2019 16:09

NAsKMS18042019Zahvaljujući prekograničnom projektu ”Fortress ReInvented”, u Herceg Novom je danas počelo snimanje dokumentarnog igranog filma kojim će biti ekranizovana istorija osnivanja Herceg Novog. Prvi kadrovi, kojima će počinjati i završavati film, snimljeni su pod Sahat kulom i na Belavisti, a snimanje se nastavlja sjutra na više lokacija u Starom gradu.

Opširnije...

Korejski muzičari krajem maja u Herceg-Novom

  • ponedjeljak, 15 april 2019 15:10

NasMSar15042019Predstavnice Ambasade Republike Koreje, iz odsjeka za kulturu i ekonomiju tog diplomatskog tijela, Đi Von Sol i Đe Jon Li, posjetile su tokom protekle sedmice Opštinu Herceg Novi, gdje su sa predsjednikom Stevanom Katićem i saradnicima razgovarale o budućoj saradnji, prvenstveno na polju kulture.

Opširnije...