grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Počela Javna rasprava o nacrtima odluka o lokalnim komunalnim taksama i administrativnim taksama

  • četvrtak, 18 jul 2019 11:32

HN Sat kulaJavna rasprava o nacrtima Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Odluke o lokalnim administrativnim taksama počela je i biće otvorena do 31. jula 2019. godine, obavještavaju iz Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode Opštine Herceg Novi. Centralna javna rasprava održaće se u Velikoj sali Opštine Herceg Novi, 30. jula u 12 časova.

Sekretarijat za finansije i lokalne javne prihode je shodno odredbama Odluke o organizaciji i načinu rada lokalne uprave Opštine Herceg Novi  („ Sl.listCG-op.propisi“ br. 30/18, 10/19), utvrdio Nacrt Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Nacrt Odluke o lokalnim administrativnim taksama i za iste odredio javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Tokom trajanja javne rasprave nacrti odluka biće izloženi u prostorijama Opštine Herceg Novi, u kancelariji broj 75, a možete ih pogledati i preuzeti i ovdje.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu javnim uvidom ostvariti učešće u postupku svakog radnog dana od 11.30 do 13.30 časova u prostorijama  Opštine Herceg Novi.

Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Odluka, zainteresovani subjekti mogu dostaviti u pisanoj formi preko građanskog  biroa Opštine Herceg Novi ili elektronskim putem na adresu: lokalni­­Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do 31. jula 2019. godine.

Nacrt odluke o lokalnim administrativnim taksama (.pdf)

Nacrt odlukee o lokalnim komunalnim taksama (.pdf)