grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Završeno asfaltiranje puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima

  • ponedjeljak, 02 decembar 2019 16:11

putbaosic19Tokom prethodnog vikenda završeni su radovi na asfaltiranju 400 metara puta prema crkvi Sv. Nikole u Baošićima.

Radove na asfaltiranju puta od magistrale prema crkvi izvela je kompanija Car Invest, finansirala Opština Herceg Novi, a cijeli projekat urađen je na inicijativu MZ Baošići.
Kako je kazao predsjednik MZ Baošići Đuro Cvjetković, urađen je dupli sloj asfalta kako bi se put izravnao, a ta MZ će u saradnji sa Opštinom Herceg Novi nastaviti na daljem realizovanju plana i programa za 2019. godinu.
-Sekretarijat za lokalnu samoupravu će i ubuduće vrlo aktivno podržavati mjesne zajednice u nastojanjima da svoja mjesta učine boljim i ljepšim, od infrastrukture do mobilijara za rekreaciju. Zadovoljni smo domaćinskim odnosom Mjesne zajednice Baošići, koja je dobar primjer kako treba raditi u korist svih građana, poručila je sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić.
U prilog tome govori i činjenica o završenim radovima u prethodnom periodu - na čišćenju bujičnog potoka iz kojeg je odnijeto oko 400 kubika raznog otpada, izgradnji teretane na otvorenom i zida uz potok prema Muzeju starog kapetana, u dužini od 30 metara, a na nekoliko lokacija se radi na proširenju puta kako bi bio omogućen bolji prilaz autobusima.