grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Produžetak javne rasprave: LSL Sitnica

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju obavještavaju  da se javna rasprava  o Nacrtu Lokalne studije lokacije "SITNICA–kat. parcele 4107/11, 4107/12 i 4107/13 sve K.O. Kruševice“ i o Izveštaju o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu za isti plan, zbog zainteresovanosti građana produžava, te da će trajati do  30.5.2014. godine.

Elaborat Nacrta Plana i Izvještaj o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu biće izložen u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi i prostorijama MZ Kruševice.

Uvid u navedeni dokument biće omogućen u naznačenom periodu svakog radnog dana od 9 do 11 časova u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju Opštine, i svim radnim danima u MZ Kruševice.

Tokom trajanja javne rasprave građani i pravna lica moći će dostavljati pismene primjedbe, sugestije i mišljenja na navedeni dokument, isključivo preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi ili preko MZ Kruševice.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg-Novi zajedno sa Obrađivačem Plana i Izveštaja održaće ponovnu javnu diskusiju 26.05.2014 godine u 16 časova u Maloj sali Opštine Herceg-Novi na kojoj će prezentovati navedeni dokument  zboru zainteresovanih građana i pravnih lica dana.


Obavještenje 
(.pdf)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi