grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Javna rasprava: Nacrt i procjena uticaja na životnu sredinu za LSL Mrkovi - Njivice na Luštici

  • srijeda, 17 septembar 2014 09:04

мркови њивице

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju obavještavaju da  se stavlja na Javnu raspravu Nacrt Lokalne studije lokacije "Mrkovi – Njivice" na Luštici sa Izvještajem o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu za Lokalnu studiju lokacije "Mrkovi – Njivice" na Luštici. Javna rasprave će trajati od 18. do 8. oktobra 2014. godine.

Elaborat Nacrta plana i Izvještaj o strateškoj procjeni biće izložen u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranja i izgradnju Opštine Herceg-Novi i prostorijama MZ Luštica, a biće objavljen i na sajtu Opštine Herceg-Novi.

Uvid u navedena dokumenta biće omogućen u naznačenom periodu svakog ponedjeljka, srijede i petka, od 9 do 11 časova u prostorijama Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, kao i svim radnim danima u MZ Luštica.

Tokom trajanja javnog uvida građani i pravna lica moći će dostavljati pismene primjedbe, sugestije i mišljenja na navedene dokumente, isključivo preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi ili preko MZ Luštica.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju, zajedno sa obrađivačem plana i izvještaja, prezentovaće navedene dokumente zboru zainteresovanih građana i pravnih lica dana 1. oktobra 2014. godine u 16 časova u prostorijama Opštine Herceg Novi – Mala sala, nakon  čega će se održati Javna diskusija o istom.

Program Javne rasprave (.pdf, 108kB)

Tekstualni dio plana (.rar, 13,6MB)

Grafički prilozi plana (.rar, 41MB)

Izvještaj o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu (.pdf, 8,3MB)

Obrazac za dostavljanje primjedbi (.pdf, 105kB)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi