grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Poziv mladim Novljanima: Preuzmite svoju Evropsku omladinsku karticu od utorka

  • četvrtak, 12 septembar 2019 14:31

Plakat EYCA2019Besplatnu Evropsku omladinsku karticu (EYCA) mladi Novljani će moći da preuzmu u svom gradu svakog utorka i četvrtka, a prvi termin je sledeće nedelje, 17. septembra. Distribuciju kartica obavljaće Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, navedenim danima od 09 do 12 sati.

Preuzimanje kartica je jednostavno, potrebno je samo da mladi od 13 do 29 godina posjete Sekretarijat u utvrđenom terminu i prilože dokument sa fotografijom.
Obezbjeđivanjem EYCA benefit kartice sa motivima grada, Novljani se pridružuju mreži od oko sedam miliona vršnjaka koji mogu da koriste različite pogodnosti u 37 država Evrope.  
Za prvih 10 mjeseci rada u Crnoj Gori, Evropska omladinska kartica ima preko 130 potpisanih ugovora za popuste u Crnoj Gori, kao i 70.000 popusta u Evropi koji su na raspolaganju korisnicima kartice.
Projekat Evropska omladinska kartica sprovodi nevladina organizacija Centar za omladinsku edukaciju, partner je Opština Herceg Novi, a generalni pokrovitelj EYCA projekta u Crnoj Gori je Ministarstvo sporta i mladih.
Implementacija ovog društveno-odgovornog projekta u Crnoj Gori doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.
Više informacija o projektu možete naći na sajtu: https://www.omladinskakartica.me/

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi