grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Od danas javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja

  • srijeda, 27 novembar 2019 11:20

NjegosevaUlica2019Javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine počinje danas i trajaće do 11. decembra ove godine.

Pozivamo građane, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organe lokalne uprave, preduzeća i ustanove čiji je osnivač Opština, državne organe i službe, pravna lica i preduzetnike, kao i ostae zainteresovane subjekte da uzmu učešće u javnoj raspravi i tako doprinesu usvajanju kvalitetnog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine.

Centralna javna rasprava će biti organizovana 06. decembra 2019.godine sa početkom u 12 sati, u velikoj sali Opštine Herceg-Novi.

Svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi - putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem pošte na adresu: Opština Herceg-Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, Trg Maršala Tita 2, Herceg Novi.

Takođe, učešće je moguće ostvariti i neposredno, u Sekretarijatu za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi (zgrada Opštine Herceg-Novi, treći sprat, kancelarija 91 A) radnim danima u terminu od 8 do 11 časova, kao i putem telefona 031 321 052 (lokal 285).

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i Radna grupa za izradu Nacrt Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, razmatraće pristigle primjedbe, predloge i sugestije učesnika u postupku javne rasprtave, nakon čega će pripremiti Predlog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, koji će biti dostavljen odbornicima Skupštine opštine Herceg-Novi na razmatranje i usvajanje.

Program javne rasprave (.pdf)

Nacrt Lokalnog akcionog plana (.pdf)

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi