grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Od danas javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja

  • srijeda, 27 novembar 2019 11:20

NjegosevaUlica2019Javna rasprava o Nacrtu Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine počinje danas i trajaće do 11. decembra ove godine.

Pozivamo građane, mjesne zajednice, nevladine organizacije, organe lokalne uprave, preduzeća i ustanove čiji je osnivač Opština, državne organe i službe, pravna lica i preduzetnike, kao i ostae zainteresovane subjekte da uzmu učešće u javnoj raspravi i tako doprinesu usvajanju kvalitetnog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine.

Centralna javna rasprava će biti organizovana 06. decembra 2019.godine sa početkom u 12 sati, u velikoj sali Opštine Herceg-Novi.

Svi zainteresovani svoje primjedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi - putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem pošte na adresu: Opština Herceg-Novi, Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, Trg Maršala Tita 2, Herceg Novi.

Takođe, učešće je moguće ostvariti i neposredno, u Sekretarijatu za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg-Novi (zgrada Opštine Herceg-Novi, treći sprat, kancelarija 91 A) radnim danima u terminu od 8 do 11 časova, kao i putem telefona 031 321 052 (lokal 285).

Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi i Radna grupa za izradu Nacrt Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, razmatraće pristigle primjedbe, predloge i sugestije učesnika u postupku javne rasprtave, nakon čega će pripremiti Predlog Lokalnog akcionog plana za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja Opštine Herceg-Novi za period 2020. do 2022. godine, koji će biti dostavljen odbornicima Skupštine opštine Herceg-Novi na razmatranje i usvajanje.

Program javne rasprave (.pdf)

Nacrt Lokalnog akcionog plana (.pdf)

Vlada baner

Autobuskastanicanew

mjerecovid19

s48

Mapa investicija HN

Preporukeprotivcovida19

Lap2020

BanerHN05092019.jpg

Informatorzadjecuimlade2019

300x250

beginadrion

Surlas

                    PITAJTE
  PREDSJEDNIKA OPŠTINE
                 pitPred
 
                 PROSTORNO
 PLANSKA DOKUMENTACIJA
        PPohn14 s
 Interreg5
 anEuin  

radioHN

testimonials icon

 Vaše mišljenje nam je važno!

 vodic
Vodič kroz postupke

 

zahtjev i orasci simbol
    Zahtjevi i obrasci

 

konkursi

 Оglasi i konkursi