grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Ambasador Maslenikov: Herceg Novi centar ruske kulture u Crnoj Gori

  • ponedjeljak, 17 februar 2020 10:20

AmbRusNSLAmbasador Ruske Federacije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov boravio je proteklog vikenda u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Herceg Novi, gdje je sa predsjednikom Stevanom Katićem i saradnicima razgovarao o ostvarenoj saradnji Herceg Novog i gradova Ribinsk i Sankt Peterburg tokom prethodne godine, kao i o potencijalima proširenja te saradnje, kako na kulturnom tako i na ekonomskom polju.

Opširnije...

Počeo 51. Praznik mimoze: Herceg Novi centar dobre zabave, gostoljubivosti i otvorenosti

  • subota, 15 februar 2020 19:05

naslovnaHerceg Novi će u narednih mjesec, sa preko 70 raznovrsnih programa, biti centar dobre zabave, gostoljubivosti i otvorenosti poručio je predsjednik te Opštine Stevan Katić, otvarajući  51. Praznik mimoze, na kojem je sinoć pred preko 10 hiljada ljudi nastupila pjevačica Lepa Brena.

Opširnije...

Završetak radova u okolini škole i vrtića na Toploj narednih dana

  • petak, 14 februar 2020 13:57

NasPutSkola14022020Radovi na postavljanju nove ograde i asfaltiranju puta u okolini OŠ „Dašo Pavičić“ i vrtića „Naša radost“ biće završeni u narednih petnaestak dana, čime će vizura ovog dijela naselja Topla biti znatno izmijenjena i uljepšana, a đacima škole i polaznicima vrtića obezbijeđen bolji i sigurniji prilaz ovim vaspitno-obrazovnim ustanovama.

Opširnije...

Večeras otvaranje 51. Praznika mimoze: Hoteli puni, sve spremno za feštu

  • petak, 14 februar 2020 13:46

NAs14022020U Herceg Novom se ovih dana traži krevet više, a razlog za to je otvaranje 51. Praznika mimoze koje je zakazano za večeras, 14. februara. Gradska muzika, Mjesna muzika Đenović i mažoretke defilovaće od Trga Nikole Đurkovića do Igala, gdje će od 20 sati uslijediti svečano otvaranje i potom koncert regionalne muzičke zvijezde Lepe Brene.

Opširnije...

Sankt Peterburg Herceg Novom: Pismo namjere o bratimljenju i saradnja u kulturi i umjetnosti

  • četvrtak, 13 februar 2020 15:37

SastanakNSL1302Delegacija Sankt Peterburga boravila je danas u Opštini Herceg Novi, gdje su sa predsjednikom Stevanom Katićem i potpredsjednikom Milošem Konjevićem razgovarali o zvaničnim koracima bratimljenja dva grada i velikim mogućnostima saradnje na polju kulture i umjetnosti.

Opširnije...