grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Čestitka povodom Badnjeg dana i Božića

  • srijeda, 05 januar 2022 16:06

Stevan Katić orden Sv Save

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i sveštenstvu želim srećan Badnji dan i Božić, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.
Dočekajte praznik rođenja Isusa Hrista duše pune mira i dobrote, a kuće pune sreće i blagostanja.
Božić ukazuje na svetost života, poziva i osnažuje da štitimo i čuvamo jedni druge.
Naša je želja da praznik bezmjerne ljubavi ugasi neprijateljstva i podjele, da podstakne na mir, milost i činjenje dobrih djela, donese zdravlje, napredak i radost svakom domu. Neka dar Božića bude da se složimo u vrlini.
Mir Božji, Hristos se rodi!

Stevan Katić
Predsjednik Opštine

Novogodišnja čestitka

  • petak, 31 decembar 2021 13:34

Katic2022

Svim Novljankama i Novljanima, svima koji vole ovaj grad i ljude, brojnim prijateljima, saradnicima i partnerima, želim srećnu i uspješnu Novu, 2022. godinu, u svoje lično i ime Opštine Herceg-Novi.

Herceg-Novi iz još jedne izazovne godine izlazi zadovoljan rezultatima i u 2022. ulazi pun optimizma, sa pregršt projekata i planova čija realizacija će obradovati sve koji žele dobro ovom gradu. Vjerujemo da ćemo, kao i do sada, u građanima imati saradnike i partnere, jer je dobrobit Novog prvi i zajednički interes svih nas.

Neka praznične noći pune osmjeha i zagrljaja budu najava godine ljubavi, dobrog zdravlja, mira, radosti i uspjeha.

Predsjednik Opštine

Stevan Katić

U Opštini Herceg-Novi uručena priznanja istaknutim službenicima Centra bezbjednosti HN

  • četvrtak, 30 decembar 2021 17:17

nas30122021

Predsjednik Opštine Herceg-Novi Stevan Katić uručio je priznanja za nesebično zalaganje i preduzete aktivnosti u cilju zaštite sigurnosti građana Herceg Novog i svih gostiju koji dolaze u naš grad Danijeli Rajević (Stanica kriminalističke policije Herceg-Novi) i Radošu Ašaninu (Stanica policije Herceg-Novi).

Opširnije...

Novogodišnji paketići stigli do najmlađih novskih đaka

  • srijeda, 29 decembar 2021 16:57

NasDpavicic29122021

Djed Mraz je proteklih dana posjetio sve osnovne škole na području Herceg-Novog i najmlađim osnovcima podijelio novogodišnje paketiće i uputio lijepe želje za predstojeću 2022. godinu.

Opširnije...

Predsjednik Katić na svečanom prijemu u Biskupiji kotorskoj

  • petak, 24 decembar 2021 15:57

00biskupijaPredsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić danas je prisustvovao prijemu kod kotorskog biskupa mons. Ivana Štironje povodom katoličkog Božića. Uz predsjednika hercegnovske lokalne samouprave, prijemu je prisustvovao i predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić.

Opširnije...