grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Na Toploj urađeno više nego u poslednjih 30 godina

  • ponedjeljak, 25 maj 2020 13:41

ToplaNSLUlica Put partizanskih majki, uz OŠ „Dašo Pavičić“ i vrtić JPU „Naša radost“, obilježena je prethodnog vikenda novim parking mjestima koja neće biti pod režimom naplate.

Opširnije...

Čestitka povodom Ramazanskog bajrama

  • subota, 23 maj 2020 19:39

IMG 20200523 152312Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, predstavnicima Islamske zajednice Crne Gore i glavnom imamu za Boku Kotorsku i Budvu, efendiji Mehu Martinoviću upućujemo iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama.
Provedite ovaj veliki islamski praznik u miru, ljubavi, zdravlju i slozi, dijeleći radost sa svojim prijateljima i porodicom.
Neka ovi dani budu povod da se svi zajedno okrenemo dobrim mislima i djelima, milosrđu i čovjekoljublju, radi napretka i svijetle budućnosti.
Zajedništvo, sloga i razumijevanje temeljne su vrijednosti društva koje svi zajedno gradimo. Poštujući i uvažavajući svakog pojedinca i zajednicu, pokazujemo da smo dostojni naših predaka, čiji je san bilo multietničko i multikonfesionalno društvo. Herceg Novi je vijekovima bio i ostaće grad međusobnog poštovanja i međuvjerskog sklada, koji poštuje i slavi humanost, solidarnost i toleraciju.
U svoje lično i ime Opštine Herceg Novi želimo vam srećan praznik.
                    
Predsjednik Opštine            Predsjednik Skupštine opštine                
      Stevan Katić                          Nikola Samardžić      

Opštinski tim za zaštitu i spašavanje: Herceg Novi pokazao spremnost i odgovornost, treba nastaviti sa primjenom mjera za suzbijanje virusa

  • ponedjeljak, 18 maj 2020 23:55

sastanak 18052020 1Herceg Novi je pokazao odgovornost, disciplinu i ozbiljnost, a sve službe dobru koordinaciju i saradnju u cilju suzbijanja širenja virusa Covid-19, ocijenjeno je na današnjem sastanku Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje.

Opširnije...

Opština Herceg Novi pomaže domaćinstvima bez prihoda da prevaziđu posljedice epidemije

  • subota, 16 maj 2020 23:34

njegoseva 2Opština Herceg Novi formirala je Komisiju za utvrđivanje jednokratne pomoći za porodična domaćinstva bez prihoda, radi prevazilaženja posledica epidemije zarazne bolesti Covid-19.

Opširnije...

Od ponedeljka redovno radno vrijeme u Opštini Herceg Novi, uz poštovanje mjera zaštite

Zastava HNRadno vrijeme organa i službi Opštine Herceg Novi će od ponedeljka, 18. maja biti redovno, u skladu sa važećom Odlukom o radnom vremenu u organima lokalne uprave.

Opširnije...