grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Obilježeno 78 godina od pogibije narodnih heroja i prvoboraca: Žrtve za slobodu, istinu i pravdu ne mogu biti zaboravljene

  • četvrtak, 21 januar 2021 15:15

Nsl78Danas se navršava 78 godina od pogibije narodnih heroja Nikole Đurkovića i Sava Ilića, te prvoboraca Danila Daša Pavičića i Stjepa Šarenca.

Opširnije...

Otkazivanje tenderske procedure za Projekat "Fortitude": Tender za opremanje tvrđave Forte Mare

  • četvrtak, 21 januar 2021 12:16

forte mareOpština Herceg Novi objavljuje otkazivanje tenderske procedure za javni poziv za nabavku produkcijske opreme i interaktivnog digitalnog kioska za potrebe tvrđave Forte Mare, u okviru projekta ,,Fortitude“, koji se realizuje kroz Interreg IPA program prekogranične saradnje za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru 2014-2020.

Opširnije...

Zajednička akcija Opštine i lokalnih privrednika: 300 porodica u Herceg Novom dobilo poklon-pakete uoči praznika

  • petak, 15 januar 2021 15:36

000Uoči praznika podijeljeni su poklon-paketi sa osnovnim životnim namirnicama za 300 porodica lošijeg materijalnog stanja u našem gradu, što je rezultat saradnje Opštine Herceg Novi sa lokalnim privrednicima, koji su donirali pomoć u vrijednosti od oko 7000 eura.

Opširnije...

Radna posjeta predsjednika Skupštine Crne Gore Bečić: Herceg Novi primjer stabilne i uspješne lokalne uprave

  • utorak, 12 januar 2021 20:04

01 sastanak u Kabinetu predsjednikaPredsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić, boravio je danas u radnoj posjeti opštini Herceg Novi, tokom koje je poručio da je ova lokalna uprava primjer stabilnosti i uspješnog rada za dobrobit građana.

Opširnije...

Spomen knjige u znak zahvalnosti za učešće u litijama uručene ministarki Bratić, rukovodstvu Opštine Herceg Novi i prisutnim vjernicima

  • četvrtak, 07 januar 2021 18:51

zahvalnica2021Rukovodstvo Opštine Herceg Novi, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić i poslanica Danijela Đurović prisustvovali su jutros Božićnoj liturgiji, koju je u hramu Vaznesenja Gospodnjeg na Toploj služio namjesnik hercegnovski protojerej stavrofor Radomir Nikčević.

Opširnije...