grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Zasijedao Opštinski tim za zaštitu i spašavanje: Rigoroznije mjere i kontrola poštovanja naredbi i preporuka

  • četvrtak, 26 mart 2020 18:53

00timohnU Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi danas je održan sastanak Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, kojim je predsjedavao predsjednik Stevan Katić. Zaključeno je da je po svim tačkama sa prošlog sastanka reagovano, a određene su i nove mjere i odluke za postupanje građana i preduzeća čiji je osnivač Opština, kao i privrednih subjekata u našem gradu.

Opširnije...

Apel apotekama, bankama, trgovinama: Pomozite rad volontera

  • utorak, 24 mart 2020 18:12

rad novskih volontera 1Volonteri Opštine Herceg Novi i opštinske organizacije Crvenog krsta svakog dana na terenu pomažu starijim sugrađanima i ostalima koji spadaju u posebno zdravstveno ugroženu grupu da nabave namirnice, ljekove, sredstva za higijenu, plate račune.

Opširnije...

Pobratim, kineski grad Hđin šalje pomoć Herceg Novom za borbu protiv koronavirusa

  • utorak, 24 mart 2020 13:48

00HdjinGrad pobratim Herceg Novog – kineski Hđin, poslaće našem gradu pomoć u vidu zaštitne opreme, maski i rukavica za ličnu zaštitu, kao i tradicionalnih kineskih ljekova, kako bi stanovništvu i zdravstvenim radnicima pomogli u borbi protiv koronavirusa.

Opširnije...

Opštinski tim za zaštitu i spasavanje: Svakodnevna primjena mjera za zaštitu zdravlja građana

  • ponedjeljak, 23 mart 2020 18:53

pranje ulicaČišćenje i dezinfekcija javnih površina, pojačana kontrola poštovanja privremenih mjera, dostavljanje namirnica i lijekova građanima kojima je to potrebno – to su samo neke od brojnih aktivnosti koje se u Herceg Novom svakodnevno sprovode u cilju zaštite zdravlja građana i spriječavanja širenja koronavirusa.

Opširnije...

Opštinski tim: Preporuke za stanare zgrada u cilju sprječevanja širenja koronavirusa

  • ponedjeljak, 23 mart 2020 15:02

naslovna2303Opštinski tim za zaštitu i spasavanje je u cilju zaštite građana i sprječavanja širenja koronavirusa (CoVID-19) donio niz preporuka za postupanje stanara i skupština stanara stambenih zgrada na teritoriji grada.

Opširnije...