grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Saradnja Mense Crne Gore i Opštine Herceg Novi: Besplatno testiranje bazične inteligencije za građane Herceg Novog

  • petak, 15 novembar 2019 10:46

zgradaohnBesplatno testiranje bazične inteligencije u Herceg Novom, u organizaciji Mense Crne Gore, biće održano se u nedjelju, 1. decembra, sa početkom u 12 sati, u JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“.

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Herceg Novom, u organizaciji Mense Crne Gore, biće održano se u nedjelju, 1. decembra, sa početkom u 12 sati, u JU SMŠ „Ivan Goran Kovačić“. S obzirom da je Mensa Crne Gore i ove godine ostvarila saradnju sa Opštinom Herceg Novi, testiranje je besplatno za sve zainteresovane građane Herceg Novog.

Rok za prijavu je do četvrtka, 28. novembra do 23:59.
Za ostale zainteresovane kandidate koji nemaju prebavilište u hercegnovskoj opšini, cijena testiranja je 15€, dok za đake i studente iznosi 10€. Uplate se vrše na žiro račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a polje "Poziv na broj odobrenja" popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.
Uplate se mogu izvršiti najkasnije do 29. novembra do 11:59h. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.
Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.
Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku:  https://mensa.me/formulari/35393

Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.
Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.
Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Za više informacija - e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.