grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Lakše parkiranje u Herceg-Novom uz „Easy park“ aplikaciju

  • ponedjeljak, 18 novembar 2019 12:38

Preduzeće „Parking servis“ Herceg-Novi uvelo je aplikaciju „Easy Park“, koja je od danas aktivna i dostupna za preuzimanje, a korisnicima usluga pomaže da nađu slobodno parking mjesto.

U cilju pružanja bolje usluge građanima uvedena je android aplikacija „Easy Park“, koja pokazuje na kojim lokacijama se korisnici mogu parkirati.

–„Easy Park“ je evropski lider u kategoriji plaćanja parkinga uz “Find & Park” koncept. „Easy Park“ aplikacija se u 2018. godini koristila u 13 država, 1 200 gradova na 20 000 lokacija. Sa „Easy Park“-om možete plaćati parking u cijeloj Evropi. Korisnik nakon istalacije aplikacije na bilo kojoj lokaciji u svijetu odabirom Crne Gore može da vidi Herceg Novi sa mapom parking mjesta, kao i cijenom i vremenom rada.
Nakon jednostavne registracije – korisnik unosi broj mobilnog i otvara se prosto uputstvo sa sugestijama o funkcionalnosti i benefitima za korisnika.

– Pozicioniranjem igle na željenu lokaciju na mapi ili automatskog pointera lokacije na mjestu parkiranja aplikacija otvara bitne informacije o gradu – parking zoni i omogućava plaćanje parkinga u njoj. Plaćanje je olakšano putem platne kartice tako da nema potrebe koristiti novac, informišu iz „Parking servisa“, uz poruku da je od danas i u Herceg Novom uz najbolju svjetsku parking aplikaciju – „Easy Park“, budućnost parkiranja lakša i ljepša.