grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

13. i 14.03. - Izmjena režima saobraćaja

  • utorak, 10 mart 2020 13:20

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila.

Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 17.30 do 18.30 časova, u petak 13. marta. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog održavanja Međunarodnog susreta duvačkih i mažoret ansambala, u okviru manifestacije 51. Praznika mimoze.

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice ulice Sava Ilića sa Ulicom V crnogorske brigade (bivši hotel „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe ulice sa Ulicom Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 11.30 do 14 časova, u subotu 14. marta. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog prolaska Međunarodne karnevalske povorke

Privremeno se mijenja režim saobraćaja u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od raskrsnice sa Ulicom V crnogorske brigade (bivši hotel „Tamaris“) do raskrsnice sa Osiječkom ulicom, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila. Režim izmjene saobraćaja se odnosi na vremenski period od 20.30 do 23.30 časova, u subotu 14. marta. Rješenje je donijeto radi bezbjednog i nesmetanog održavanja koncerta Željka Joksimovića.