grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Preduzeće “Parking servis Herceg Novi” uvelo povoljnosti za građane

parking servis sajtOd ponedjeljka, 20.07.2020. godine do daljnjeg iz režima naplate ukida se i omogućava besplatno parkiranje u Ulici Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u institut "Dr Simo Milošević" sa južne strane (parking mjesta od 1 do 52), saopšteno je iz preduzeća “Parking servis Herceg Novi”.

-Obavještavamo korisnike naših usluga za još jednu dodatnu povoljnost, a to je da cijena satnog parkiranja na Posebnom parkiralištu Igalo od ponedjeljka 20.07.2020. godine iznosi 0,60€. Ljetnju cijenu koja je od 01.06.2020. godine iznosila 0,80€ smo odlučili sniziti za 25% i izjednačiti sa cijenom satnog parkiranja na Opštim parkiralištima u žutoj zoni, te sada korisnici mogu parkirati i na Posebnom parkiralištu Igalo po istoj cijeni po satu, navode iz Parking servisa.
Pored toga, za korisnike mjesečnih propusnica za građane na Posebnom parkiralištu Igalo odobrava se popust od 50% na cijene iz važećeg Cjenovnika za mjesece avgust i septembar.
Gore pomenute odluke su proizašle iz komplikovane i nepovoljne epidemiološke situacije u kojoj se trenutno nalazimo.
-Ne vjerujemo da je iko mogao da predvidi scenario u kakvom se danas nalazimo zbog virusa, svi smo očekivali normalizovanje situacije, otvaranje graničnih prelaza i koliko toliko pristojnu turističku sezonu, jer je Crna Gora u jednom momentu bila proglašena za “korona free” destinaciju, navodi se u saopštenju.