logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ДАНА НЕЗАВИСНОСТИ ЦРНЕ ГОРЕ

21. maj2017Свим грађанкама и грађанима упућујемо срдачне честитке поводом 21. маја – Дана независности Црне Горе, уз жељу да сви заједно учествујемо у напретку и развоју друштва у којем су темељ бољитка повезивање, разумијевање, мир и толеранција.

Нека вријеме које долази буде обиљежено просперитетом и складним суживотом свих народа и грађана Херцег-Новог и цијеле Црне Горе, да својим залагањем генерацијама које долазе обезбиједимо стабилан оквир за даљи напредак.

Срећан Дан независности!

                                    ПОТПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ

                                     Драган Јанковић

Национални празник Краљевине Норвешке прослављен у Херцег-Новом: Дан уставности и празник пријатељства два народа

NasNorDU18052017Дан уставности Краљевине Норвешке прослављен је јуче и у Херцег-Новом. Бројни Норвежани који бораве у нашем граду дефиловали су кроз Игало са Градском музиком, мажореткама, фолклорашима КУД-а „Игало“ и мјештанима, а потом је у атријуму Института „Др Симо Милошевић“ приређен свечани програм.

Опширније...

Постројење за пречишћавање отпадних вода и колектор Игало-Мељине пуштени у тестни рад

NasKol04052017Постројење за пречишћавање отпадних вода и колектор од Игала до Мељина профункционисали су, саопштено је на данашњој конференцији за новинаре у Општини Херцег Нови.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ НОВИ

Свим радним људима, грађанима, пријатељима и гостима Херцег Новог срдачно честитамо 1. мај – Међународни празник рада са најљепшим жељама за постизање пословних успјеха у циљу  личног развоја и напретка, а онда  и просперитет цијелог града - нашег Херцег Новог.


                                             ПОТПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ
                                                      Драган ЈАНКОВИЋ

Потписан уговор о снабдијевању Херцег-Новог водом из регионалног водовода

NASvOD25042017Директорица херцегновског предузећа „Водовод и канализација“ Јелена Ђаковић и директор Јавног предузећа „Регионални водовод Црногорско приморје“ Горан Јеврић потписали су данас уговор о снабдијевању Херцег-Новог водом са изворишта Боље сестре за ову годину, чиме је и озваничен почетак процеса дугорочне сарадње нашег града са овим предузећем.

Опширније...