logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Министар Пејовић у радној посјети Херцег - Новом: Значајан напредак у кориштењу европских фондова

NasAleksanPej28032017Општина Херцег Нови је у последње двије године значајно унаприједила капацитете за бављење европским фондовима и на тај начин осигурала додатних готово милион еура за разне активноти из домена европских послова, оцијењено је током састанка министра европских послова Александра Андрије Пејовића с потпредсједником Општине Херцег – Нови Драганом Јанковићем.

Опширније...

Министар Храповић у посјети Општини Херцег-Нови

NasMin24032017Потпредсједник Општине Херцег-Нови Драган Јанковић јутрос се састао са министром здравља Црне Горе др Кенаном Храповићем и директором Фонда за здравствено осигурање Сеадом Чиргићем, који данас са сарадницима бораве у радној посјети Херцег Новом.

Опширније...

Одржан састанак представника Дирекције јавних радова и Општине Херцег-Нови

OHNZgПредставници Дирекције јавних радова Црне Горе, на челу са директором Миланом Мартиновићем, састали су се данас у Општини Херцег-Нови са потпредсједником Општине Драганом Јанковићем и његовим сарадницима.

Опширније...

Одржан састанак представника Општине Херцег-Нови са министром Шеховићем

ZGRADAOHNПредставници Општине Херцег-Нови имали су јуче у Министарству просвјете конструктиван састанак са министром Дамиром Шеховићем, на којем је разговарано о двије важне теме – изградњи основне школе у Игалу и реконструкцији школе у Србини.

Опширније...

Потписан уговор о организацији регате „ЕСТ 105 Либера 2017“

02Потпредсједник Општине Херцег Нови Драган Јанковић и предсједник „ЦУС Бари“ Ђузепе Сеча потписали су данас уговор о организацији овогодишње регате „ЕСТ 105 Либера 2017“.

Опширније...