logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Најављен 31. Филмски фестивал Херцег-Нови: Бројни новитети за квалитативни узлет фестивала

NasHFF21072017Филмски фестивал Херцег-Нови – Монтенегро филм фестивал ове године доноси филмска остварења из цијелог свијета, а имаће двије свјетске премијере домаћих филмова, једну међународну и бројне црногорске премијере, саопштено је на данашњој конференцији за новинаре поводом предстојећег 31. издања фестивала.

Опширније...

Предсједник Општине са сарадницима обишао радове на дионици пута Ратишевина-Мојдеж

Ratiševina-Mojdez  1Предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић јуче поподне је са сарадницима обишао радове на реконструкцији дионице локалног пута Ратишевина-Мојдеж, гдје се упознао са динамиком реализације пројекта и разговарао са грађанима.

Опширније...

Полагањем вијенаца на Безметковић обиљежен Дан државности - Катић: Сви грађани Црне Горе да буду грађани првог реда

1307 01 web”Тринаести јул један је од најсвјетлијих дана у црногорској историји, основа наше земље као слободне, независне државе једнаких људи.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ДАНА ДРЖАВНОСТИ ЦРНЕ ГОРЕ

 Свим грађанима Херцег Новог и цијеле Црне Горе упућујемо срдачне честитке поводом 13. јула – Дана државности.

Прослављамо велики историјски празник Црне Горе, уз жељу да садашње и будуће генерације покажу како се чувају њен углед и слобода, његују историја и култура и у сваком погледу унапређује живот свих њених грађана.

Желимо да Херцег Нови остане град заједништва и складног суживота, да градимо успјешну будућност за нас и нашу дјецу у Црној Гори као грађанској, правној, мултинационалној и мултивјерској европској држави, која његује праве вриједности и успостављена пријатељства.

 

ПРЕДСЈЕДНИК ОПШТИНЕ         ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

    Стеван Катић                      др Милош Биговић

 

Од данас сат више за пријем странака

opstina hnПредсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић донио је Одлуку о радном времену у органима локалне управе, према којој ће пријем странака у свим секретаријатима и службама органа управе бити сваким радним даном, умјесто од 9 сати, од 8 до 11 сати.

Опширније...