grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Најмлађе звијезде филма “Дара из Јасеновца“ код предсједника Општине: Тројке из Херцег Новог понос града

00daraТренутно најмлађи глумци из Херцег Новог, Јаков, Симон и Лука Шарановић, који су тумачили лик малог Буда у филму „Дара из Јасеновца“, посјетили су данас Општину Херцег Нови, гдје су их примили предсједник Стеван Катић, предсједник локалног парламента Никола Самарџић, потпредсједница Општине Весна Самарџић и шефица Кабинета предсједника Драгана Станишић.

Опширније...

Предузети први кораци ка реализацији изградње нове школе у Игалу

00planskoleУ Кабинету предсједника Општине Херцег Нови Стевана Катића данас је одржан састанак новоформиране радне групе чији је задатак да утврди да ли постоје просторни, геодетски, грађевински и други предуслови за изградњу основне школе у Игалу.

Опширније...

Предсједник Катић позвао Министарство економског развоја да обезбиједи субвенције за све привреднике погођене актуелном кризом

nsl2602Током протеклих десетак дана, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић одржао је више састанака са представницима предузетника, угоститеља и привредних лица погођених епидемиолошким мјерама, односно затварањем у циљу превенције ширења вируса Covid19.

Опширније...

Још један пројекат за љепше новске скале: Почели радови на уређењу степеништа у Топаљској улици

ToplaNSLПочели су радови на уређењу степеништа у Топаљској улици, која повезује магистралу и Његошеву улицу. Степениште ће бити бетонирано и освијетљено.

Опширније...

Катић: Нећемо дозволити пропаст Института и угрожавање егзистенције радника

nsl2402Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић лично ће се заложити за хитно рјешавање проблема у којима се налази Институт “Др Симо Милошевић” Игало, ради очувања установе која је бренд града и државе.

Опширније...