grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Телеграм потпредсједника Општине и Дирекције Празника мимозе поводом смрти Живка Пеулића

peulic kvaleПоводом смрти костимографа и сценографа Живка Пеулића, изражавам искрено саучешће породици Пеулић, у своје лично, име Општине Херцег Нови и Дирекције Празника мимозе.

Наш град изгубио је суграђанина који је живио Херцег Нови, дао лични печат културној слици нашег града и Празнику мимозе, доприносио стварању и одржавању традиције и учествовао у организацији догађаја којима се сви радујемо.

Опширније...

Пројекат “Ћиро II”: Херцег-Нови добија адреналински полигон за бициклисте и бике-стазу кроз Суторину

naslovna372020000Херцег Нови ће добити специјални, адреналински полигон за бициклисте ”Pump track”, чија изградња је планирана на крају Игала. Ради се о новом садржају за све који траже узбудљив, другачији начин за провођење слободног времена, а биће изграђен захваљујући подршци коју је пројекат Агенције за изградњу и развој Херцег Новог добио из европског програма прекограничне сарадње.

Опширније...

Телеграм предсједника Општине поводом смрти Ивана Зубера

Foto Plivački-miting-Montenegro-mimoza-kup ZuberПоводом смрти легенде црногорског и југословенског пливања Ивана Зубера, изражавам искрено саучешће породици Зубер и Пливачком ватерполо клубу Јадран, у своје лично, име Општине Херцег Нови и свих грађана.

Херцег Нови ће памтити професора Ивана Зубера по свему што је учинио за развој пливачког спорта у свом Јадрану, у нашем граду, земљи и шире.

Опширније...

Сарадња Амбасаде Украјине и Општине Херцег Нови: У фокусу култура и обнављање веза Херцег Новог и Одесе

Fijalko-Katic260620202Амбасада Украјине и Општина Херцег Нови јачаће сарадњу у области културе и радити на обнављању веза са Одесом, поручено је током данашње званичне посјете дипломатских представника Украјине нашем граду. Представнике Амбасаде Украјине, на челу са отправницом послова Наталијом Фијалком, угостили су предсједник Општине Стеван Катић и предсједник Скупштине општине Никола Самарџић са сарадницима.

Опширније...

Поново прекинута сједница СОХН због ситуације у Будви: предсједник Катић поручио да Херцег Нови не може игнорисати бруталност државне власти

SOHN25062020Након вишесатне бурне расправе одборника херцегновског парламента на тему ситуације у Будви, али и другим градовима Црне Горе, предсједник Скупштине општине Херцег Нови Никола Самарџић прекинуо је 13. редовну сједницу, те наставак исте заказао за четвртак, 2. јула, са почетком у 09.30 часова.

Опширније...