logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Коњевић: Без толеранције неправилности на шеталишту

MK18062018Потпредсједник Општине Херцег Нови Милош Коњевић обишао је данас са нечелницом Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора Маријом Андрић и директорицом Комунално стамбеног предузећа Јасмином Коњевић дио ривијере од клуба “Yachting” до Старе бање, како би евидентирали стање и комунални ред на терену.

Опширније...

Пут и водоснабдијевање на Луштици: Ускоро тендер за израду пројеката

NASSAS18062018Тендер за израду пројеката путне и водоводне инфраструктуре на Луштици биће расписан до краја овог мјесеца, како би се до краја године почело са извођењем радова, договорено је на данашњем састанку у Општини Херцег-Нови којем су присуствовали представници локалне управе, Секретаријата за развојне пројекте, Министарства финансија, Општине Тиват и компаније Northstar, инвеститора на пројекту Montrose.

Опширније...

Свечано отворен хотел "Play" у оквиру Спортског центра Игало

NAsSK10062018Хотел "Play" који послује у оквиру Спортског центра Игало унаприједиће понуду Херцег Новог, а фокус рада биће на развоју спортског и туризма у зимском дијелу године, поручено је синоћ на званичном отварању. Пресјецањем врпце хотел је отворио предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић, истакавши да му је посебно задовољство што то чини у име Општине и Спортског центра.

Опширније...

Сарадња Херцег Новог и Конавала на одличном нивоу

Opcina Konavle Lasic-KaticСарадња Херцег Новог и Конавала одвија се на завидном нивоу, прије свега у областима прекограничне сарадње, водоснабдијевања и заштите и спасавања, чуло се током јучерашњег састанка Предсједника Општине Херцег Нови Стевана Катића и начелника Опћине Конавле Божа Ласића.

Опширније...

Хотелијери на састанку са Предсједником Општине: Најава боље сезоне, а већ и припреме за 50. Празник мимозе

Sastanak sa hotelijerima 29. maj 2018Љетња сезона у Херцег-Новом засигурно ће бити успјешна, а сарадња локалне управе и хотелијера на завидном нивоу, чуло се на данашњем састанку Предсједника Општине Херцег-Нови Стевана Катића и директора Туристичке организације Херцег-Нови Павла Обрадовића са представницима највећих хотела у нашем граду.

Опширније...