logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Представници Општине Херцег-Нови и компаније TPO обишли локације на Каменом

NasTPO21112017Потпредсједник Општине Херцег-Нови Милош Коњевић и директор Агенције за изградњу и развој Херцег-Новог Боро Лучић обишли су јуче са представницима компаније TPO (The Private Office) више локација на Каменом, у залеђу Херцег-Новог. Сврха обиласка терена била је упознавање са могућностима инвестирања и валоризације потенцијала херцегновског залеђа.

Опширније...

У Херцег Новом обиљежен Дан примирја полагањем цвијећа на Савини и Илиници

DPPVSavina 1Полагањем цвијећа на споменик стријељаним родољубима 1914-1916. код манастира Савина и на спомен обиљежје на Илиници данас је у Херцег Новом обиљежен Дан примирја, у знак сјећања на 11. новембар 1918. године када је на снагу ступило примирје у Првом свјетском рату.

Опширније...

Општинско руководство обишло Кумбор и Ђеновиће: Интензивнија координација служби на отклањању проблема грађана

PosjetaMZ KumDje1 Предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић и потпредсједник Милош Коњевић обишли су јуче са сарадницима Кумбор и Ђеновиће, гдје су са грађанима разговарали о актуелним проблемима, али и о могућностима побољшања туристичких потенцијала тих мјесних заједница.

Опширније...

Нова туристичка саобраћајна сигнализација у Херцег-Новом: Израда пројекта при крају

  • сриједа, 08 новембар 2017 12:04

NasTO1Агенција за изградњу и развој Херцег-Новог завршава израду пројекта туристичке саобраћајне сигнализације на подручју цјелокупне општине Херцег-Нови.

Опширније...

Суботњи пријем: Потпредсједник Коњевић за четири мјесеца разговарао са преко 100 грађана

  • понедјељак, 06 новембар 2017 14:01

PrijemGradj06112017Потпредсједник Милош Коњевић разговарао је са преко 100 грађана на суботњим пријемима у Општини Херцег-Нови током протекла четири мјесеца.

Опширније...