grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Поводом 50 година пријатељства у Новом Месту постављено спомен обиљежје у част Херцег-Новог

nas17092021

Пет деценија побратимства и пријатељства Херцег Новог и Новог Места свечано је обиљежено синоћ, програмом у овом словеначком граду. Тим поводом, предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић и градоначелник Новог Места, Грегор Мацедони потписали су протокол о сарадњи у области туризма и открили споменик посвећен Херцег Новом у парку новомештанске “Библиотеке Мирана Јарца“.

Опширније...

Предузети први кораци на успостављању сарадње Херцег-Новог и градова из Румуније

nas17092021

Чланови економске и културне мисије из Румуније, њих 18, боравили су јуче у посјети Општини Херцег Нови, гдје су представницима локалне управе и предузећа чији је оснивач Општина представили могућности сарадње кроз више привредних грана – од туристичког и образовног сегмента, до имплементације најновнијих информационих технологија.

Опширније...

Телеграм саучешћа поводом смрти Велимира Ђурђевића, бившег предсједника Општине Херцег-Нови

  • четвртак, 09 септембар 2021 14:37

Djurdjevic2021

Поводом смрти бившег предсједника Општине Херцег-Нови, Велимира Ђурђевића, искрено саучешће његовој породици изразио је предсједник Општине Стеван Катић, у своје лично и име локалне управе.

“Велимир Ђурђевић изабран је за предсједника Општине 1991. године и ту функцију је обављао до 1993. године. У временима опште друштвене кризе он је настојао да са позиције првог човјека града мирним путем ријеши спорна питања, превазиђе тешкоће, гарантује грађанима сигурност живота и имовине.

Опширније...

Честитка јуниорској ватерполо репрезентацији на освојеној свјетској бронзи

  • понедјељак, 06 септембар 2021 14:08

Foto VPSCG

Бронзану медаљу на Свјетском јуниорском првенству у Прагу ватерполистима и стручном штабу младе селекције репрезентације Црне Горе честитао је предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић, у своје лично и име локалне управе.
Опширније...

Посјета Амбасадора Румуније Херцег-Новом: Постављени темељи будуће сарадње

  • понедјељак, 30 август 2021 15:46

nas30082021

Амбасадор Румуније у Црној Гори, Њ.Е. Матеи Виорел Арделеану боравио је данас у првој званичној посјети Општини Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарао о могућностима повезивања Херцег Новог и румунских градова, потенцијалном братимљену и проширивању пословне сарадње.

Опширније...