logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Посјета руководства Општине Херцег Нови Мјесној заједници Бијела Приоритети јавна расвјета, испостава Грађанског бироа и уређење путева

naslovna MZ BijelaРуководство Општине Херцег Нови посјетило је јуче Мјесну заједницу Бијела, како би уз директан контакт са грађанима, евидентирали стање на терену и комуналне проблеме који тиште мјештане овог насеља. Приоритети су, како се могло чути током посјете, стављање у функцију јавне расвјете, уређење пута кроз Жагер и Валу, али и отварање испоставе Грађанског бироа у просторијама МЗ Бијела.

Опширније...

Послије 6 година, почиње изградња терена на Топлој

MKonjevic20042018Почетком следеће седмице, конзорцијум “Alfa Project” доо и “Bi Kod” доо почеће са радовима на изградњи спортског терена на Топлој. Вриједност радова износиће 38 хиљада еура.

Опширније...

На Савини одата почаст народним херојима Спасићу и Машери

Polaganje vijenca povodom pogibije SPASICAMASERE2018Поводом годишњице од храбре погибије народних хероја Милана Спасића и Сергеја Машере данас је положен вијенац на гробљу на Савини.

Опширније...

Успјешно завршен пројекат: Након 50 година оживио тунел Лаловина

Tunel Lalovina1Након пет деценија оживио је тунел Лаловина. Стари жељезнички тунел данас је уређена пјешачка стаза, која повезује Мељине и Зеленику. Успјешан завршетак пројекта адаптације који је финансирала Општина Херцег Нови обиљежен је синоћ, у присуству бројних грађана и представника локалне управе.

Опширније...

Општинска Одлука предвиђа олакшице за оне који рјешавају стамбено питање - легализација објеката од 9 до 46 еура по квадрату, на рате до 20 година

herceg novi aerial viewОдлука о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте на територији општине Херцег-Нови омогућава важне олакшице за оне који рјешавају стамбено питање. Овом Одлуком Општина Херцег-Нови је максимално уважила све оне који рјешавају стамбено питање, а поштујући Закон о планирању простора и изградњи објеката.

Опширније...