logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Честитка Предсједника поводом Међународног дана физиотерапеута

pokretom do zdravlja logoПоводом Међународног дана физиотерапеута који се данас обиљежава, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић упутио је честитке Удружењу физиотерапеута Црне Горе, Комори физиотерапеута Црне Горе и Факултету за примијењену физиотерапију у Херцег Новом.

„Свим физиотерапеутима Херцег Новог и Црне Горе, у своје лично и име Општине Херцег Нови, честитам 08. септембар - Међународни дан физиотерапеута.

Цијенећи значај који ова грана медицине има за наш град, за његово препознавање као центра физикалне медицине и рехабилитације, те бројност физиотерапеута који у Херцег Новом живе и раде и њихову улогу у нашој заједници, желим да, као и до сада, свој посао обављате на најбољи могући начин и наставите рад на унапређењу струке.

Својим радом, промоцијом струке, здравих стилова живота и физичких активности, физиотерапеути доприносе лијечењу и превенцији различитих обољења, а позитиван утицај на укупно здравље свих нас у Херцег Новом јасно је видљив.

С надом да је пред вама још много успјешних дана и да ћете бити разлог многих осмјеха, цијењени физиотерапеути – нека вам је срећан празник“, стоји у честитки предсједника Општине Херцег Нови.