logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Суботњи пријем: Потпредсједник Коњевић за четири мјесеца разговарао са преко 100 грађана

  • понедјељак, 06 новембар 2017 14:01

PrijemGradj06112017Потпредсједник Милош Коњевић разговарао је са преко 100 грађана на суботњим пријемима у Општини Херцег-Нови током протекла четири мјесеца.

Протекле суботе организован је још један састанак, након којег је забиљежен троцифрени број – 112 Новљанки и Новљана који су од 08. јула до данас искористили овај начин да локалној управи изнесу своје молбе и захтјеве.

Како би се боље одговорило питањима и молбама грађана, састанцима су поред потпредсједника присуствовали и руководиоци општинских служби и предузећа.

MKpodpredПотпредсједник Општине Милош Коњевић истиче да га што су испоштовали велики број људи, саслушали их и покушали да помогну у дијелу који је надлежност локалне управе.

Како каже, на доста захтјева се успјело одговорити, али има и оних чије рјешавање изискује више времена и финансијских средстава. То се прије свега односи на проблеме који се тичу путне и комуналне инфраструктуре, али и на социјалне проблеме.

„Рјешавање проблема свих врста је приоритет локалне управе. Неке можемо отклонити релативно лако, за друге нам је потребно више времена и труда. У сваком случају, добронамјерне критике и сугестије грађана су нам од велике помоћи, а овакви, лични сусрети показали су се као добар начин да их директно чујемо и о њима разговарамо“, казао је Коњевић.

Најавио је да ће се пријем организовати и убудуће - сваке друге суботе, од 9 сати, у малој сали Општине и позвао све заинтересоване да присуствују. Први следећи термин 19. новембар.