logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Свечано отворен хотел "Play" у оквиру Спортског центра Игало

NAsSK10062018Хотел "Play" који послује у оквиру Спортског центра Игало унаприједиће понуду Херцег Новог, а фокус рада биће на развоју спортског и туризма у зимском дијелу године, поручено је синоћ на званичном отварању. Пресјецањем врпце хотел је отворио предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић, истакавши да му је посебно задовољство што то чини у име Општине и Спортског центра.

"Ово је добар примјер свим осталим локалним самоуправама у Црној Гори како на одговоран и домаћински начин једна општина може да има свој хотел. Такође, ово је добар примјер и држави која води приватизационе аранжмане на који начин можемо сопственим снагама и кроз домаћински однос да имамо, радимо, стварамо и одговорним приступом доприносимо развоју туризма наше општине, који ове године значајно напредује у односу на претходне", поручио је Катић.

Како је рекао, за годину дана од преузимања власти у Херцег Новом коначно је дефинисан статус хотела, објекат уређен и отворен за госте. Посебно се захвалио директору и Одбору директора Спортског центра, јер су сложно и за врло кратко вријеме успјели да посао обаве на завидном нивоу.

Директор Спортског центра Радован Ралевић истакао је да отварање хотела "Play" чини понуду града садржајнијом и квалитетнијом, а план управе је да објекат ради током цијеле године. Намјера им је да развијају спортски туризам, организовањем припрема, кампова, турнира, такмичења, а за имају одличне услове - уређене смјештајне јединице, ресторан, спортски терени и дворана.

"Велики је рад и труд иза нас. Општина је препознала све што ми желимо и подржала нас у сваком пројекту, а преузимање и отварање овог хотела је највећи", рекао је Ралевић и захвалио се локалној управи што је подржала идеје и планове колектива.

Отварању хотела "Play" присуствовали су челници Општине Херцег Нови, конзул Србије у Херцег Новом Зоран Дојчиновић, представници туристичке привреде и спортских колектива из нашег града.