grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Честитка Херцегновском позоришту

Преносимо честитку Херцегновском позоришту поводом тридесет година од извођења прве представе.

girls youth nike high tops shoes Light Smoke Grey

 

ЧЕСТИТКА ХЕРЦЕГНОВСКОМ ПОЗОРИШТУ

 

Тридесет година или три деценије су заиста значајан јубилеј не само у животу једног бића већ и институције. Наше ХЕРЦЕГНОВСКО ПОЗОРИШТЕ толико живи и поносно је на све године иза себе, свој рад, своје представе и надасве своју борбу за опстанак.

Честитамо и свима који су учествовали у његовим сценско – драмско – умјетничким манифестацијама јер било их је доста, а све зарад будућности и трајања. Правили су добре представе, награђивани су, имали различите репертоаре и градили име којим град може да се поноси.

Задовољни и срећни тридесетим рођенданом треба да буду не само глумци који су у њему сазријевали и пекли умјетнички занат, већ и гледаоци који су уживали, изоштравали укус, сусретали се са животним истинама и подизали критеријуме.

Обиљежавајући јубилеј обиљежавају и вриједност ове, по много чему посебне умјетности, унапређују њен значај и богатство израза кроз јединство ријечи, покрета и сценског исказа и у томе их подржавамо.

А подржавамо их највише и зато што, све што су радили, радили су професионално, а само су аматери ношени ентузијазмом и огромном љубављу према позоришту.  

Још једном све честитке и жеље да раде још више и боље, утичу естетски и едукативно на развијање нашег друштва, одрастање млађих генерација и буђење њихове маште и знатижеље.

                                                               

 

ОПШТИНА ХЕРЦЕГ-НОВИ