grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Уређен боћарски терен у Мељинама

NAs19042019Протеклих дана завршено је асфалтирање боћарског терена у Мељинама. Радове је финансирала Општина Херцег Нови, изведени су на иницијативу Боћарског клуба „Мељине“, а у сарадњи са Мјесном заједницом Мељине.

„Уређење терена за боћање у Мељинама урађено је у циљу популаризације и развоја овог спорта, који је традиција у Новом и Боки. Посебно је значајно то што Боћарски клуб „Мељине“ има подмладак који користи овај терен и вјерујем да ћемо на њему гледати све више младих људи“, казао је потпредсједник Општине Милош Коњевић.

Како додаје, иницијатива за помоћ Општине у сређивању терена упућена је од стране Боћарског клуба „Мељине“ на редовном пријему за грађане, потом размотрена и дошло је до реализације. На исти начин ће се и убудуће наставити сарадња локалне управе са грађанима.
Радови на уређењу зога подразумијевали су насипање тампона и ваљање ради припреме терена за асфалтирање, припрему подлоге за асфалт и асфалтирање површине од 315 квадратних метара, а извела их је компанија „Фортис Монт“.