grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Херцег Новом шампионски пехар и осам медаља на Сајму туризма у Новом Саду

Vece sampiona sajam NS 1Општина Херцег Нови добитник је пехара 52. међународног сајма туризма у Новом Саду, а градски фестивали и понуда награђени су са осам медаља за врхунски квалитет.

Пехар представља потврду доприноса Херцег Новог развоју туризма и квалитетних садржаја, а велике златне медаље за врхунски квалитет манифестације припале су Празнику мимозе, Херцегновском филмском фестивалу и Херцегновском стрип фестивалу.
Златну медаљу за врхунски квалитет хотела заслужио је хотел „Палмон Баy“, за врхунски квалитет услуге ресторана „Градска кафана“ , за врхунски квалитет услуге етно село „Мало село“, док је сребрну медаљу добио хотел „Плаy“ за квалитет услуге хотела. Велику златну медаљу је освојио и хотел „Цаса Дел Маре“ у Каменарима.
Vece sampiona sajam NSПризнања су уручена на синоћ одржаној Вечери шампиона, којој су присуствовали представници Општине Херцег Нови, на челу са предсједником Стеваном Катићем и потпредсједником Милошем Коњевићем,  као и директор Павле Обрадовић у име локалне Туристичке организације. Признање за Херцегновски стрип фестивал примио је један од организатора Небојша Мандић, а у име компаније „Лигхтхоусе оф Монтенегро“, у оквиру које послује „Градска кафана“ награду је преузео извршни директор Јован Вукаловић.
Додјелу пехара и медаља за Херцег Нови уљепшале су својом кореографијом градске мажоретке, што је изазвало одушевљење добитника награда и организатора манифестације.
Вече шампиона организовано је у оквиру 52. Међународног сајма туризма „Лорист“ у Новом Саду, на којем Туристичка организација  Херцег Нови представља понуду града, промовише садржаје у постсезону, као и програм дочека Нове године и 51. Празника мимозе.