grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Отказан састанак са власником компаније "Ћелтикћоглу"

  • сриједа, 10 децембар 2014 10:36

Из Кабинета предсједника обавјештавају да је састанак са власником турске компаније "Ћелтикћоглу", који јe требало да се одржи данас у Општини Херцег-Нови, отказан. Директор и власник компаније која изводи радове на колектору, г. Аднан Ћелтикћоглу обавјестио је предсједника општине Милана Вајагића да није у могућности да допутује у Црну Гору из личних, здравствених разлога.

У писму које је јуче стигло предсједнику општине, г. Ћелтикћоглу истиче да би му одговарало да се састанак организује почетком 2015. године.
Подсјећамо да је због тренутне ситуације са пројектом предсједник општине још 11. новембра инсистирао да се састанак хитно одржи. С обзиром да је само три мјесеца остало до завршетка уговора, а да динамика извођења радова није задовољавајућа, сматрао је да о томе треба хитно да се разговара са власником компаније која изводи радове. Са жаљењем констатујемо да до овог сусрета није дошло али ће предсједник општине, како је најавио, писменим путем обавјестити менаџмент комапаније "Ћелтикћоглу" о озбиљности ситуације и последицама које из тога могу да произиђу.