grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Донијета Одлука о давању у закуп привремених објеката, ускоро јавни позив

omladinski-park-igalo-3Општина Херцег-Нови ће ове године понудити у закуп 21 објекат и локацију за постављање привремених објеката сезонског карактера, стоји у Одлуци коју је потписао предсједник Општине Стеван Катић. Ради се о објектима и локацијама на општинском земљишту и то: седам у Игалу, шест на Топлој, седам у Херцег-Новом и једној у Мељинама.

sneakers

Јавни позив за давање у закуп путем јавног надметања биће објављен у наредних 10 дана, обавјештавају заинтерсоване грађане из Диркеције за имовину и заступање.

Период давања у закуп биће четири мјесеца, од 01. јуна до 01. октобра 2020. године, стоји у донијетој Одлуци о давању у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања.

Почетна цијена закупа утврђена је на основу извјештаја о процјени тржишне вриједности краткорочног закупа сезонских привремених објеката од 14.06.2019. године и извјештаја о процјени тржишне вриједности краткорочног закупа локације за три сезонска привремена објекта од 09.03.2020. године.

Више детаља о локацијама и почетним цијенама закупа можете пронаћи овдје.