grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Завршена санација пута око школе на Топлој

  • понедјељак, 27 април 2020 19:45

sanacijaputa2020Радови на санацији пута око ОШ „Дашо Павичић“ на Топлој завршени су данас, што ће ђацима и родитељима, али и свим грађанима – учесницима пјешаког и колског саобраћаја, омогућити угоднији и безбједнији пролазак овом трасом.

Подсјећамо, компанија „Фортис-монт“ извела је радове на асфалтирању трасе од Центра за социјални рад до боћарског терена у близини Центра безбједности, за шта је локална управа издвојила 30 хиљада еура.
Такође, током претходног периода радници предузећа „Комунално стамбено“  су извели радове на постављању нове заштитне ограде готово цијелом дужином новоасфалтиране дионице. Урађен је и потпорни зид испред школе, као и стаза која води од школе до семафора.
Потпредсједник Општине Херцег Нови Милош Коњевић задовољан је урађеним послом, уз подсјећање и на извршену адаптацију тротоара на Топлој, укупне дужине 140 метара и вриједности радова око 20 хиљлада еура. Додаје и да ће локална управа наставити са инфраструктурним улагањима, јер у сваком насељу постоји потреба за санационим и адаптационим радовима.