ZgradaOHNОд данас до 11. децембра трајаће Јавна расправа о Нацрту Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2021. годину. Јавну расправу ће спровести Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе.

Примједбе, предлози, сугестије и  мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, у електронској форми на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Увид у нацрт Одлуке може се извршити у малој сали Скупштине Општине за вријеме трајања јавне раправе понедељком, сриједом и петком у времену од 09 до 11 часова, уз строго поштовање епидемиолошких мјера.
Нацрт Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2021. годину биће доступан  јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТХН и на интернет страници Општине Херцег Нови на линку овдје.
Након спроведене Јавне расправе Секретаријат за финансије и локалне јавне приходе ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.