grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Честитка поводом Свјетског дана Црвеног крста

svjetski dan crvenog krsta 2020Свјетски дан Црвеног крста честитам свим запосленима и волонтерима ове хумане организације, у име Општине Херцег Нови и своје лично име.

Актуелна борба за сузбијање корона вируса јасно је истакла колики је значај дјеловања Црвеног крста и да сте ви есенцијални дио нашег друштва.
У протеклом периоду сви смо имали прилику да се увјеримо у неуморност, добронамјерност, храброст и добру организацију Црвеног крста у нашем граду и држави. Препознали су то грађани, који су се у великом броју пријављивали да волонтирају.
Црвени крст је увијек ту за најугроженије породице у свим дијеловима нашег града, на чему вам је Херцег Нови искрено захвалан.
Видјети лица волонтера Црвеног крста на кућном прагу значи живота вриједну помоћ, топао осмјех, ријечи солидарности и наде.
Општина Херцег Нови ће наставити да буде поуздан партнер и подршка раду Црвеног крста, јер смо увјерени да на тај начин доприносимо јачању оних који су на првој линији пружања помоћи и ублажавања патње људима у цијелом свијету.

Предсједник Општине                        
Стеван Катић