grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Од понедељка редовно радно вријеме у Општини Херцег Нови, уз поштовање мјера заштите

Zastava HNРадно вријеме органа и служби Општине Херцег Нови ће од понедељка, 18. маја бити редовно, у складу са важећом Одлуком о радном времену у органима локалне управе.

Запослени и странке у Општини дужни су да се приликом комуникације придржавају физичке дистанце од најмање два метра, да носе заштитне маске, а на уласку и изласку из зграде обавезна је дезинфекција руку, стоји у Наредби коју је потписао предсједник Општине Стеван Катић.
У шалтер салама Општине може да борави само једна странка на 10 квадратних метара, уз поштовање утврђене физичке дистанце.
Обезбјеђење Општине ће се старати да запослени и странке носе заштитне маске и дезинфикују руке на уласку и изласку из објекта.
Радно вријеме Грађанског бироа Општине је од 07.30 до 15 часова, до проглашења престанка епидемије заразне болести ЦоВИД-19.
У складу са Одлуком о радном времену у органима локалне управе, рад са странкама ће се обављати сваким радним даном од 08 до 11 часова, поштујући сва поменута правила за спрјечавање ширења заразне болести.

Наредба број 01-1-018-765/20 од 15.05.2020. године