grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Град добрих домаћина: Херцег-Нови спремно дочекује госте и поклања им љетовања

NAs16062020aaПедесет породица из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске, Мађарске и Црне Горе бесплатно ће љетовати у Херцег Новом захваљујући кампањи #ХерцегНовиТеЗове. Синоћ је у другом кругу извучено 24 срећних добитника, који ће са својим породицама пет дана уживати у Херцег Новом, граду добрих домаћина у који се увијек вриједи враћати.

sneakers

#ХерцегНовиТеЗове је најмасовнија акција овог типа икада организована у овом граду, у сарадњи са бројним хотелијерима и издаваоцима приватног смјештаја, захваљујући којима ће око 200 особа бити гости Херцег Новог.

Такође, квалитет акције су препознали локални угоститељи, па ће добитницима награда бити омогућено 20% попуста за уживање у специјалитетима у више ресторана.

Херцег Нови спремно дочекује ову туристичку сезону, поручио је будућим гостима потпредсједник Општине Милош Коњевић.

”Искористили смо вријеме између два љета да „освјежимо“ градско шеталиште, путеве и степеништа. У Херцег Новом вас чекају познате плаже, култна мјеста, фестивали, концерти и добар провод. Дођите да љетујете у најљепшем град на Јадрану јер Херцег Нови вас зове”, поручио је Коњевић.

”ХерцегНовиТеЗове асоцира на добру енергију, пријатеље, љетовање, позитивне вибрације и то су препознали људи у цијелој држави, региону и шире, казала је ПР кампање, Марија Кривокапић. Наговијестила је да ће кампања #ХерцегНовиТеЗове различитим активностима и акцијама привлачити пажњу током цијелог љета.

HNMSamar2020Она је напоменула да је акција покренута у моменту када је Црна Гора проглашена за ”covid free” дестинацију, али да све вријеме постоји свијест о ризику, с обзиром на неизвјесну ситуацију у земљама које су главно емитивно тржиште.

”Сигурно је да неће бити доведена у питање репутација Херцег Новог, као града који је добар домаћин и увијек радо дочекује госте. Уколико онај ко је награђен, а због мјера за сузбијање ширења корона вируса не може да дође у договореном термину, комуницираћемо и наћи рјешење. Дакле, сви који су награђени доћи ће у Херцег Нови и имаће прилику да осјете гостопримство по којем смо карактеристични”, поручила је Кривокапић.

Срећни добитници акције #ХерцегНовиТеЗове, који ће своје одморе провести у пару или са породицом су: Владимир Рувидић, Стара Пазова –”Иберостар Бијела Парк”; Александра Дробњак, Београд – "Лазуре марина & хотел”; Алиса Совиљ, Зрењанин – хотел ”Play”; Љиљана Несторовић, Панчево – мали хотел ”Макс”; Милица Милосављевић, Јагодина – гарни хотел ”Олимпија”; Ненад Шушић, Гацко – хотел ”Ellena”; Мартина Павићевић, Беране – апартмани ”Бијели анђео”; Уна Жико, Сарајево – апарт хотел ”Катуњанин”; Јелена Цигановић Марић, Београд – апартмани ”Савина”; Предраг Павковић, Лесковац – апартмани ”Sunrise”; Слађана Протић, Чачак – хотел ”Центар Нови”; Александра Гогић, Пљевља – ”В&М Васиљевић”, Лара Комненовић, Фоча – апартмани ”Белани”; Слободанка Вујковић, Нови Сад – апартмани ”Обала Катић”; Нада Ковач, Требиње – апартмани ”Наутика”; Сеад Кухиња, Пријепоље – апартмани ”Tropicana”; Данијела Николић, Владичин Хан – апартмани ”Пами”; Синиша Дервенџија, Невесиње – апартмани ”Сијерковић”; Анкица Пржуљ, Загреб – апартмани ”Матијашевић”; Саша Вељовић, Рожаје –апартмани ”Беговић”; Дамир Алибабић, Андријевица – апартмани ”Белени”; Виолета Курсулић, Крушевац – апартмани ”Теа”; Манојло Савић, Ужице - вила ”Кукољац”, Тамара Јојић, Београд – апартмани ”Мианико”.

Позив је отворен за све и надамо се да ћемо се овог љета дружити на новској обали, јер #ХерцегНовиТеЗове

#ХерцегНовиТеЗове

web: www.hercegnovitezove.com

mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

         Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

instagram: https://www.instagram.com/hercegnovi.travel/

facebook:  https://www.facebook.com/hercegnovi.travel