grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Продужен рок трајања јавног конкурса за израду урбанистичко- архитектонског рјешења за локацију зона туристичког насеља Т2 (Д2) у Забрђу

  • понедјељак, 16 новембар 2020 14:50

SkicaZahvataLSLZab01062015Рок за предају конкурсних радова на у оквиру јавног конкурса за урбанистичко- архитектонско рјешење за локацију зона туристичког насеља Т2 (Д2) у Забрђу, у захвату Просторно урбанистичког плана Општине Херцег Нови и Просторног плана посебне намјене за обално подручје Црне Горе продужен је до 21. јануара 2021. године, обавјештавају из Секретаријата за просторно планирање и изградњу.

Предмет конкурса је израда урбанистичко-архитектонског рјешења за локацију зона турситичког насеља Т2 (Д2) у Забрђу. Укупна површина захвата је 18.003 м2. Конкурс је национални, општи, пројектни, једностепени, анонимни.
Радови могу бити предати на шалтеру број четири Грађанског бироа Општине Херцег Нови, до 14 часова 21. јануара 2021. године.
Уколико аутор конкурсни рад шаље поштом, важи поштанска биљешка са датумом 21. јануар 2021. године. Адреса за слање је: Општина Херцег Нови, Секретаријат за просторно планирање и изградњу, Трг маршала Тита број 2, Херцег Нови.

Сви учесници ће бити обавијештени о одлуци жирија до 08. фебруара 2021. године, када је планирано отварање коверти са назнаком „подаци о аутору“.

Комплетну документацију у вези са овим јавним конкурсом можете погледати и преузети овдје.