grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Почела јавна расправа на нацрте четири општинске одлуке

  • сриједа, 18 новембар 2020 18:42

zgrada opstineЈавна расправа на нацрте: Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта, Одлуке о накнади за урбану санацију, Одлуке о обезбјеђивању алтернативног смјештаја и Одлуке о годишњој накнади за коришћење простора за бесправне објекте почела је данас и трајаће 15 дана, закључно са 4. децембром 2020. године.

Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писменој форми грађани могу доставуити на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за просторно планирање и изградњу, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми мејлом на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Увид у нацрте Одлука грађани могу током трајања јавне раправе извршити у малој сали Скупштине општине понедељком, сриједом и петком у времену од 09 до 11 часова, уз строго поштовање епидемиолошких мјера.
Након спороведене јавне расправе Секретаријат за просторно планирање и изградњу и Секретаријат за финансије и локалане јавне приходе размотриће све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Нацрте одлука и осталу документацију можете погледати и преузети овдје.