grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

У Општини Херцег-Нови уручена признања истакнутим службеницима Центра безбједности ХН

  • четвртак, 30 децембар 2021 17:17

nas30122021

Предсједник Општине Херцег-Нови Стеван Катић уручио је признања за несебично залагање и предузете активности у циљу заштите сигурности грађана Херцег Новог и свих гостију који долазе у наш град Данијели Рајевић (Станица криминалистичке полиције Херцег-Нови) и Радошу Ашанину (Станица полиције Херцег-Нови).

Тим поводом данас је организован састанак са представницима Центра безбједности Херцег-Нови којем су, поред добитника признања, присуствовали начелник Предраг Жижић, командир Љубиша Ровчанин, руководилац Станице криминалистике Митар Тадић, потпредсједник Општине Мирко Мустур и Главни администратор Ненад Ђорђевић.

Интензивним радом и сарадњом са грађанима и гостима Херцег Новог, службеници Рајевић и Ашанин су током последњих неколико година предузели све мјере и радње из своје надлежности како би стање безбједности у области криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја било подигнуто на виши ниво, поручено је на састанку.

Општина је признања службеницима који су се истакли у обављању полицијских послова у претходној години додијелила на основу предлога Центра безбједности Херцег-Нови.

Предсједник Катић истакао је задовљство данашњим пријемом за службенике полиције који су се ове године истакли као најбољи.

-Желим да се захвалим начелнику Жижићу и награђенима који су све вријеме пружали несебичну подршку свим грађанима. Центар безбједности обавља један озбиљан посао како би заштитили све грађане Херцег-Новог од појава која су се на жалост дешавале у претходном периоду. Заслугом ЦБХН безбједносна ситуација у граду је на високом нивоу, на чему им се посебно захваљујем, поручио је предсједник.

-У наредном периоду ћемо наставити са добром сарадњом, јер је пуно ствари које нас повезују на дневном нивоу. Већ од јануара ћемо интензивирати наше састанке када је у питању припрема за наредну туристичку сезону у свим сегментима из области дјеловања припадника ЦБХН, нагласио је Катић.

Начелник Центра безбједности Херцег-Нови, Предраг Жижић, захвалио се на данашњем пријему и урученим признањима, те истакао да се добра сарадња током последње године посебно огледала кроз заједнички рад у оквиру Координационог тијела за припрему и праћење туристичке сезоне и Општинског тима за заштиту и спашавање, као и кроз заједничке контроле у објектима и на терену са Службом комуналне полиције и Службом за инспекцијске послове.

-Сарадња и заједничке активности са општинским органима ће бити настављени и у наредној години, у циљу личне и имовинске сигурности свих грађана Херцег-Новог и гостију, поручио је Жижић.