grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Свечана сједница СОХН ове године у уређеном Дому културе Бијела

naslovna21102020aaa

Свечана сједница Скупштине општине Херцег Нови, поводом празника града 28. октобра, ове године ће по први пут бити упличена у Дому културе у Бијелој.

Опширније...

Прва званична посјета Амбасадора Републике Србије Херцег-Новом: Почетак свеобухватне сарадње на пољу привреде, економије и културе

nas14102020Амбасадор Републике Србије у Црној Гори Владимир Божовић боравио је данас у првој званичној посјети Општини Херцег-Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарао о бројним темама које традиционално повезују наш град и Србију.

Опширније...

Амбасадор Републике Словеније боравио у посјети Општини Херцег Нови

PosjetaNSLАмбасадор Републике Словеније у Црној Гори Грегор Прескер боравио је данас у званичној посјети Општини Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем и сарадницима разговарао о више актуелних тема, али и о предстојећем периоду и могућностима продублљивања сарадње.

Опширније...

Усвојен кровни стратешки документ развоја града до 2027. године: 108 пројеката за бољи квалитет живота у Херцег Новом

STRnslОдборници у херцегновској скупштини усвојили су данас Стратешки план развоја Општине Херцег Нови за период до 2027. године.

Опширније...

За нову потпредсједницу Општине Херцег Нови именована Весна Самарџић

Aart 190151 Vesna Samardzic portretСкупштина општине Херцег Нови дала је сагласност на именовање нове потпредсједнице Општине, Весне Самарџић, која ће на тој функцији замијенити досадашњу потпредсједницу и актуелну предсједницу ОО СНП Херцег Нови Данијелу Ђуровић.

Опширније...