grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Обиљежено 78 година од погибије народних хероја и првобораца: Жртве за слободу, истину и правду не могу бити заборављене

Nsl78Данас се навршава 78 година од погибије народних хероја Николе Ђурковића и Сава Илића, те првобораца Данила Даша Павичића и Стјепа Шаренца.

Опширније...

Отказивање тендерске процедуре за Пројекат "Fortitude": Тендер за опремање тврђаве Форте Маре

forte mareОпштина Херцег Нови објављује отказивање тендерске процедуре за јавни позив за набавку продукцијске опреме и интерактивног дигиталног киоска за потребе тврђаве Форте Маре, у оквиру пројекта ,,Fortitude“, који се реализује кроз Interreg IPA програм прекограничне сарадње за Хрватску, Босну и Херцеговину и Црну Гору 2014-2020.

Опширније...

Заједничка акција Општине и локалних привредника: 300 породица у Херцег Новом добило поклон-пакете уочи празника

000Уочи празника подијељени су поклон-пакети са основним животним намирницама за 300 породица лошијег материјалног стања у нашем граду, што је резултат сарадње Општине Херцег Нови са локалним привредницима, који су донирали помоћ у вриједности од око 7000 еура.

Опширније...

Радна посјета предсједника Скупштине Црне Горе Бечић: Херцег Нови примјер стабилне и успјешне локалне управе

01 sastanak u Kabinetu predsjednikaПредсједник Скупштине Црне Горе, Алекса Бечић, боравио је данас у радној посјети општини Херцег Нови, током које је поручио да је ова локална управа примјер стабилности и успјешног рада за добробит грађана.

Опширније...

Спомен књиге у знак захвалности за учешће у литијама уручене министарки Братић, руководству Општине Херцег Нови и присутним вјерницима

zahvalnica2021Руководство Општине Херцег Нови, министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић и посланица Данијела Ђуровић присуствовали су јутрос Божићној литургији, коју је у храму Вазнесења Господњег на Топлој служио намјесник херцегновски протојереј ставрофор Радомир Никчевић.

Опширније...