logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Девет закључака за унапријеђење рада невладних организација у Херцег-Новом

NAs20072017Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Милош Биговић одржао је данас састанак са представницима невладиних организација из нашег града, са циљем унапријеђења сарадње законодавног органа власти и невладиног сектора.

Опширније...

Одржана друга ванредна сједница СОХН

NasSkup29062017Одборници херцегновске скупштине данас су на другој ванредној сједници једногласно подржали Предлог Одлуке о давању сагласности на Уговор о прослијеђивању средстава кредита Општини Херцег-Нови за реализацију Пројекта водоснабдјевања и одвођења отпадних вода на Јадранској обали – Фаза В – Компонента 2.

Опширније...

У четвртак друга ванредна сједница Скупштине општине Херцег-Нови

SOHN 27062016Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Милош Биговић заказао је II (другу) ванредну сједницу Скупштине општине Херцег-Нови за четвртак, 29. јун 2017.године у великој сали Општине. Засиједање ће почети у 8:30 сати.

Опширније...

Изабрани потпредсједници Општине Херцег-Нови

NAsPotpred14062017Одборници Скупштине општине Херцег-Нови данас су на првој ванредној сједници дали сагласност на Рјешења о именовањима потпредсједнице и потрпедсједника Општине Херцег Нови, чиме на те функције ступају Данијела Ђуровић из Социјалистичке народне партије и Милош Коњевић из Новске листе.

Опширније...

Прва ванредна сједница СОХН 14.јуна

SOHN29052017Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Милош Биговић сазвао је прву ванредну сједницу Скупштине за сриједу, 14.06.2017. године, у Великој сали СОХН у 12 часова.

Опширније...