logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Одржана друга сједница по хитном поступку Скупштине општине Херцег Нови

NaslovnaОдборници Скупстине општине Херцег Нови данас су на другој редовној сједници по хитном поступку усвојили Одлуку о давању сагласности на закључење Анекса бр.7 Уговора о грађењу бр 04-1816/12 од 10.07.2012. године.

Анексом бр. 7 на Уговор о грађењу за извођење радова на пројекту изградње водоводне и канализационе мреже јадранске обале, фаза ИИИ - Херцег Нови дефинисано је поравнање медусобних потраживања између уговорних страна, а нарочито одштетних захтјева Општине Херцег Нови као наручиоца радова и компаније Ћелтикћоглу као извођача. Циљ је завршетак радова и имплементације Пројекта, наводи се у Анексу на који су одборници једногласно дали сагласност.
Клубови одборника су једногласно усвојили и амандман који је консензусом усаглашен, а којим се из Анекса бр. 7 брише став 2 члана 9.

odbornici2019Такође, одборници су усвојили закључак који је предложио Јован Суботић из Новске листе, а којим Скупштина општине Херцег Нови позива Тужилаштво да испита пословање свих страна укључених у реализацију овог Пројекта, као и одговорних лица, а све како би се утврдиле могуће неправилности у спровођењу и против починилаца свих неправилности предузеле одговарајуће законске мјере.