grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Радно вријеме телефонске централе Општине Херцег Нови од 08 до 11 часова

zgrada2602Због тренутне епидемиолошке ситуације, а у циљу заштите здравља запослених, телефонска централа Општине Херцег Нови ће од сјутра, 27. фебруара радити скраћено.

Опширније...

Одржан састанак учесника пројекта “Adriatic Canyoning”, данас поход на Орјен

Adriatic-Canyoning-sastanak-0106Орјен Adventure Weekend, у склопу ИПА-ЦБЦ ИНТЕРРЕГ пројекта Adriatic Cayons Adventure Tours – “Adriatic Canyoning”, у склопу којег је и изграђен адреналински парк на Врбању, започео је јуче доласком представника партнерских градова и презентацијом о Парку природе Орјен.

Опширније...

Грађански биро Општине Херцег-Нови од сјутра ради до 19 сати

GBIRO2019Грађански биро у згради Општине ће од сјутра, 15. маја радити до 19 сати.  Службеници ће са странкама радити три сата дуже него у зимском дијелу године, имајући у виду повећан обим посла.

Опширније...

Милени Дравић награда Милан Жмукић, за изузетан допринос афилмацији херцегновског Филмског фестивала

NASLOVNAГромогласним аплаузом херцегновска публика поздравила је једну од највећих звијезда југословенског филма Милену Дравић, којој је додијељена награда Милан Жмукић, за изузетан допринос афирмацији Филмског фестивала Херцег Нови – Монтенегро филм фестивал.

Опширније...

Грађани подржали нова рјешења грба и заставе града

PGrb00Заинтересовани грађани који су јуче присуствовали презентацији предложених нових симбола, грба и заставе Херцег Новог, великом већином су подржали рјешење архитекте, конзерватора и хералдичара Срђана Марловића.

Опширније...