logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Стеван Митровић изабран за предсједника Савјета за развој и заштиту локалне самоуправе

StevMit00Конститутивна сједница Савјета за развој и заштиту локалне самоуправе одржана је данас у кабинету предсједника Општине Херцег Нови, а за предсједника је већином гласова изабран Стеван Митровић, некадашњи градоначелник Херцег Новог, у периоду од 1992. до 1996. године.

Опширније...

Ученици ОШ „Милан Вуковић“ посјетили Скупштину општине Херцег Нови

UcMilVuk00Тридесетак ђака шестих разреда ОШ „Милан Вуковић“, под пратњом наставника историје Михаила Вучковића, посјетило је данас Велику салу Скупштине Општине Херцег Нови, гдје су их угостили предсједник СОХН др Милош Биговић и секретар Милован Бендераћ.

Опширније...

Листа кандидата који су предложени за чланове савјета Јавног Радио дифузног сервиса "Радио телевизија Херцег Нови" доо

  • понедјељак, 22 јануар 2018 10:08

Herceg NoviНа основу члана 29 став 2 Одлуке о организовању јавног радио дифузног сервиса "Радио телевизија Херцег Нови" доо, ("Сл.лист ЦГ -општински прописи" број 22/11 и 15/16), Одбор за избор и именовања, објављује листу кандидата који су предложени за чланове савјета.

Опширније...

На Орјену успјешна вјежба спашавања у случају земљотреса: Потписана Повеља о сарадњи, пријатељству и узајамној помоћи

VjezOrjVatrПротекла три дана на орјенском масиву је први пут одржана вјежба симулације природне катастрофе - земљотреса, у којој су учествовали припадници служби заштите и спасавања Херцег Новог и Котора и колеге из Хрватске: из Опатије, Ријеке, Дубровника и са Мљета.

Опширније...

Настављени радови на реконструкцији шеталишта

  • четвртак, 21 децембар 2017 14:44

rsz 1naslovnaРадови на реконтрукцији Шеталишта Пет даница, на потезу од локала Мимоза до Доминикане, настављени су током јучерашњег дана.

Опширније...