logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Отворен 52. Херцегновски зимски салон, под мотом ”Паралеле”

  • понедјељак, 04 фебруар 2019 11:34

NASLOVNA Zimski salon 2019Прва награда 52. Херцегновског зимског салона додијељена је Миодрагу Шћепановићу, за скулптуру под називом „Затишје“, одлучио је жири ове престижне ликовне манифестације.

Опширније...

Предавање “Примјена Закона о заштити података о личности са освртом на посебне категорије личних података”

  • понедјељак, 24 децембар 2018 14:58

Предавање на тему „Примјена Закона о заштити података о личности са освртом на посебне категорије личних података“ биће организовано у Великој сали Општине Херцег Нови, у сриједу 26. децембра 2018. године, утермину од 11 до 12.30 сати.

Предавачи ће бити Алекса Ивановић, члан Савјета Агенције за заштиту личних података и слободан приступ информацијама и Никола Мрдак, савјетник у Агенцији.

Сви службеници локалне управе који у својим пословима и задацима примјењују Закон о заштити података о личности да присуствују овом предавању, као и представници медија, с обзиром да би се један сегмент предавања односио и на извјештавање новинара у контексту заштите личних података, позвани су да испрате ово предавање.

Бизеова “Кармен” на Канли Кули за памћење! Чаробно вече на најлепшој позорници на Јадрану и пун аудиторијум

  • понедјељак, 27 август 2018 12:44

00perСиноћ је на Канли Кули у Херцег Новом одржана премијера опере Кармен Жоржа Бизеа, која је обележила овогодишњи Опероса Монтенегро Опера Фестивал.

Опширније...

Милени Дравић награда Милан Жмукић, за изузетан допринос афилмацији херцегновског Филмског фестивала

NASLOVNAГромогласним аплаузом херцегновска публика поздравила је једну од највећих звијезда југословенског филма Милену Дравић, којој је додијељена награда Милан Жмукић, за изузетан допринос афирмацији Филмског фестивала Херцег Нови – Монтенегро филм фестивал.

Опширније...

За седам дана асфалт на пет дионица путева у четири мјесне заједнице

Asfaltiranje Potkulina 1Од протеклог петка до данас у Херцег Новом је асфалтирано пет дионица путева у четири мјесне заједнице – Бијелој, Савини, Мојдежу и Баошићима.

Опширније...