logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

14.04. - ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ОРЈЕНА “Freestyle Sledding Orjensko sedlo 2018.”

atmosfera na I prvenstvu11042018Топли и сунчани дани у комбинацији са још увијек изузетно дебелим снијежним покривачем, сигуран су рецепт за одличну забаву на отвореном! Стрма сјеверна падина Космаша, у суботу, 14-ог априла, биће савршен полигон за II Отворено првенство Орјена у санкању слободним стилом. За ту прилику биће конструисана посебна укопана стаза (слична боб-стази), која ће уз мноштво вијугања, пружити свим учесницима врхунско адреналинско задовољсво, али без могућности излијетања.

Опширније...

Грађани подржали нова рјешења грба и заставе града

PGrb00Заинтересовани грађани који су јуче присуствовали презентацији предложених нових симбола, грба и заставе Херцег Новог, великом већином су подржали рјешење архитекте, конзерватора и хералдичара Срђана Марловића.

Опширније...

24.03. - Пјешачка тура Крушевице - Вучји до

NasVSub23032018У оквиру заједничког програма „Орјен, планина крај мора“, у суботу,  24. марта, у организацији ПК „Субра“, биће организованапјешачка тура за упознавање са занимљивостима  села Крушевице ињеговог катуна Вучји до. Полазак је планиран за 10 h са платоа испредкафане на Крушевицама.

Опширније...

23.03. - Консултација заинтересоване јавности у вези са предлогом нових симбола Општине Херцег-Нови

SKulaNocУ петак, 23. марта 2018. године биће одржана консултација заинтересоване јавности у вези са предлогом нових симбола Општине Херцег-Нови – грба и заставе.

Опширније...

Стеван Митровић изабран за предсједника Савјета за развој и заштиту локалне самоуправе

StevMit00Конститутивна сједница Савјета за развој и заштиту локалне самоуправе одржана је данас у кабинету предсједника Општине Херцег Нови, а за предсједника је већином гласова изабран Стеван Митровић, некадашњи градоначелник Херцег Новог, у периоду од 1992. до 1996. године.

Опширније...