logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Општина Херцег-Нови обезбиједила простор за рад Подружнице Бокељске морнарице

sastanak sa podruznicom Bokeljske mornarice 006Током радне посјете Херцег-Новом министар европских послова и почасни капетан Бокељске морнарице Александар Андрија Пејовић састао се с предсједником Мирослав Марићем и члановима Подружница Бокељске морнарице Херцег-Нови.

Опширније...

Нови режим рада семафора

semafor16032017Обавјештавамо грађане да је семафор који регулише саобраћај на раскрсници на Топлој пребачен на нови, модернији режим рада.

Опширније...

Додијељени GBPro сертификати: Општина Херцег-Нови добила стручњаке за зелену градњу

NasGRB15032017Општина Херцег-Нови по први пут има сертификоване стручњаке за зелену градњу. Инжењеру машинства Јованки Матковић, пејзажном архитекти Лидији Баковић и архитекти Гојку Митровићу јуче је сертификате “Green Building Professional” уручио Амбасадор СР Њемачке у Црној Гори Hans Günther Mattern, током церемоније у подгоричком ЕУ Инфо центру.

Опширније...

18.03. – Дани франкофоније у Херцег-Новом

Dani FrankofonijeФранцуски Институт из Подгорице и невладина организација „Авенир” из Херцег Новог најављују свечано отварање програма у оквиру Дана франкофоније 2017, у суботу, 18. марта у дворани Парк.

Опширније...

15.03. – Представа “Френки и Џони” у дворани Парк

NajFrDzoni13032017Романтична комедија „Френки и Џони“, по тексту америчког драмског писца Теренса Мекнелија, а у режији Тее Пухарић, биће изведена у сриједу, 15. марта у дворани Парк од 20 сати.

Опширније...