logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Наставак бесплатног курса италијанског језика

Ital06032017У Херцег-Новом ће бити организован још један бесплатан курс италијанског језика, захваљујући наставку добре сарадње Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови и Заједнице Италијана Црне Горе.

Полазници курса ће имати прилику да унаприједе знање италијанског и након 50 школских часова предавања и конверзације стекну сертификат о похађаној обуци за ниво знања Б1.

Први, договорни час биће одржан у петак, 10. марта у 17.30 сати у свечаној сали Средње мјешовите школе „Иван Горан Ковачић“.

У протеклој години курс је одржан у два наврата, за нивое знања А1 и А2. Укупно 146 Новљанки и Новљана на овај начин је бесплатно учило италијански језик.

Opsti06032017Имајући у виду да и даље постоји интересовање и да наши суграђани радо учествују у оваквим активностима, организатори су договорили наставак добре праксе.

Позивамо грађане који већ познају основе италијанског да се за курс пријаве позивом на број 032/325-292, радним данима од 9 до 13 сати. Детаљне информације сви заинтересовани ће добити на заказаном договорном часу.