grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Новогодишњи сусрет са пензионерима

  • понедјељак, 29 децембар 2014 15:52

penz sПоводом новогодишњих и божићних празника данас је предсједник општине Милан Вајагић са сарадницима приредио традиционални пријем за пензионере који су свој радни вијек провели на пословима у органу локалне управе. Осим добрих жеља и здравице за Нову годину сваки пензионер је добио пригодни новчани поклон од 50 еура. Ове године предсједник општине је угостио 81 пензионера.

YEEZY 350 v2 "Zebra" Gets Another Europe Restock in December, Sneaker News, Release Dates and Features

Посебно задовољство ми представља то што сам са свима вама радио. Осим тога, лијепо је да се пред Нову годину сретнемо, да попричамо о неким прошлим временима која су сигурно за нас била љепша јер смо били млађи. Важно је да одржимо ову традицију без обзира на садашња тешка времена која ником нису наклоњена,а поготову вама пензионерима. Драго ми је да сте сви у добром здрављу и кондицији. У Новој години вам желим пуно здравља, среће, личног и породичног успјеха и да се опет догодине видимо у овом саставу, поручио је пензионерима предсједник општине Милан Вајагић.
У име пензионера захвалила се Мира Мишељић. Она је истакла да је обичај предновогодишњег састајања пензионера који су некада радили у Општини веома лијеп.

– Ја скоро 20 година долазим и много је лијепо да се дружимо и да се видимо. Посебно ју је дирнуо текст са позивнице. – Он је тако суптилан, осјећајан, свеобухватан, лијеп да сам га прочитала неколико пута и увијек је радост била на мом лицу. Хвала за ове лијепе ријечи. Знате нама, у трећем добу, не треба много. Некад нам је довољна и једна лијепа ријеч, рекла је госпођа Мишељић.