grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Велики Мимозин маскенбал

  • понедјељак, 09 фебруар 2015 15:00

Maskenbal2015

Велики Мимозин маскенбал у Медитеранском здравственом центру протекао је у доброј и опуштеној атмосфери уз позитивне вибрације и музику за плес у духу ове светковине. На маскембалу је  било око 200 маски од којих су 54 биле групне. И као и увијек, оне су биле у центру пажње, спремне да забаве и насмију, да плешу или да се фотографишу са гостима. За добру забаву заслужни су били и музичке групе Егзодуси и Коктел бенд, мажоретке и Градскa музикa.

Публика је и овај пут прву награду додјелила маски са најдуховитијим коментаром на актуелне политичке прилике. Награду од 1000 еура и 143 гласа публике добила је маска "Трио гушти". Друго мјесто,  91 глас и 600 еура добила је маска названа "Нечасне сестре", а треће мјесто, 85 гласова и 400 еура освојила је маска "Вулгарно авангардно".

"Трио гушти" је маска која представља преговарачки тим који су након децембарских локалних избора у Херцег-Новом чинили  Светозар Маровић, Душан Радовић Крушо и Слободан Радовић Крушо. Било је и других занимљивих маски као што су коментар на црногорски филм "Горчило", затим лијепо урађена маска "Бокешки ђардин", послије дуго времена појавио се и Чарли Чаплин, принцезе, контесе, вјештице, анђели, римски војници...