logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

24.11. - “Водовод и канализација” реконструисао просторије у Зеленици

Vodovod press24112017Предузеће “Водовод и канализација” реконструисало је и адаптирало своје просторије у Зеленици. Тим поводом јуче је уприличен пријем за новинаре и раднике предузећа поводом радних просторија у Зеленици. Како се могло чути, циљ је побољшање услова рада, савремено опремање и поштовање директива стандардизације. Поводом завршетка радова данас је уприличена конференција за новинаре.

Опширније...

21.11. – Херцег-Нови 11. на Форбсовој листи дестинација за сљедећу годину

HN Sahat kulaХерцег-Нови је једанаести на најновијој листи „The 27 Best Budget Travel Destinations For 2018“ коју је објавио Форбс, један од најугледнијих свјетских привредних медија. Наиме, наш град се нашао на овој престижној листи захваљујући сјајном извјештају свјетски познатих туристичких блогера Katrini Kach Umandap-Howe и Jonathanu Davidu Howeu, оснивачима и власницима travel website-a „Two monkeys travel group“, који су гости Туристичке организације Херцег Нови.

Опширније...

15.11. – Службеници Општине ХН на форуму „Дигиталне иновације у јавној управи“

  • сриједа, 15 новембар 2017 10:40

NasAkt15112017Представници Службе за заједничке послове и информационе системе Општине Херцег Нови учествовали су крајем прошле седмице на форуму „Дигиталне иновације у јавној управи – будућност Црне Горе“, одржаном у Подгорици. Форум је организовала британска амбасада и Удружење британских алумиониста у Црној Гори (MAUK).

Опширније...

13.11. – Утицајни туристички блогери гости Херцег-Новог

  • понедјељак, 13 новембар 2017 11:28

Sav2017Туристичка организација Херцег-Нови је на сајму туризма у Лондону, поред представљања туристичке понуде нашег града, договорила и долазак туристичких блогера, оснивача и власника травел сајта „Two monkeys travel group“, Katrine Kach Umandap-Howe и Jonathana David Howe, обавјештавају из ТОХН.

Опширније...

13.11. - Одржано прво коло “Lazure novske sky mini trail lige”

  • понедјељак, 13 новембар 2017 09:10

LaSkMintrail1У организацији „NVO Orjen Outdoor“ и АК Нискогорци, а уз подршку компаније Лазуре Марина & Хотел, Агенције за заштиту и развој Орјена, као и пријатеља трке „Suplement store Montenegro“, у суботу 11. новембра одржано је прво коло “LAZURE novske sky MINI trail lige” трка Борићи - Вратло - Борићи „trail“.

Опширније...