logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

13.07. - Спрема се 11. новски фестивал стрипа – Опет нас очекује спектакл

11. HSF17072017Овогодишње, једанаесто издање Херцегновског стрип фестивала (ХСФ) одржаће се од 1. до 6. септембра на више локација у Херцег-Новом и поново са врхунским гостима и изузетно богатим програмом испуњеним изложбама, радионицама, предавањима, цртањем за фанове, журкама и берзом стрипова, најавили су организатори најпознатије црногорске манифестације посвећене деветој умјетности Никола Ћурчин, Јован Суботић и Небојша Мандић.

Опширније...

13.07. - Измјена режима саобраћаја

Из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију обавјештавају јавност да ће сјутра вече, у четвртак 13.07.2017., у периоду од 20h до 20.15, привремено бити измијењен режим саобраћаја у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са Улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до Улице Саве Ковачевића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Ражим саобраћаја поменутом трасом ће бити измијењен ради несметаног и безбједног проласка дефилеа Градске музике и мажоретки поводом Дана државности.

                                  

09.07. - Догађај „Над Боком по мјесечини“ превазишао очекивања

NasNBM11072017Премијерно извођење догађаја „Над Боком по мјесечини“ протеклог викенда увелико је превазишло предвиђања организатора Агенције за развој и заштиту Орјена, Туристичке организације Херцег-Нови и МЗ Камено-Жлијеби. У вечерњу шетњу по мјесечини са Каменог је кренуло више од 120 учесника, а осим домаћих језика, могао се чути руски, норвешки, енглески и италијански.

Опширније...

07.07. – Тврђава Форте Маре од данас љетњи биоскоп

Тврђава Форте Маре од данас поново постаје љетни биоскоп.

Опширније...

07.07. – „Дани музике“ - Отклон од шунда и површних вриједности

NasAktDM07072017Традиционални међународни фестивал „Дани музике“ и ове године у наш град доводи музичаре из десетак земља са четири континента. Ово је 34. издање фестивала који годинама окупља и промовише озбиљну музику.

Опширније...