logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Затворен путни правац Сушћепан-Ратишевина до санације, оспособљен алтернативни пут

Put 3Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови обавјештава јавност да се привремено мијења режим саобраћаја на путном правцу Сушћепан-Ратишевина, на потезу непосредно испод куће Бачановића до куће Познановића, на начин што се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на период од 21.02.2018. до санације поменутог дијела пута.

Опширније...

19.02. - ТО ХН представила понуду на сајму у Шведској

  • понедјељак, 19 фебруар 2018 15:51

Туристичка организација Херцег Нови наступила је на “Panorama World Festival – Stockholm” одржаном 17. и 18. фебруара. На сајму у Штокхолму, који је за подручје Црне Горе организовала ТО Будве, учествовале су још и ТО Тиват и ТО Подгорица као и привредни субјекти из Будве и Подгорице.

Опширније...

19.02. – Почињу курсеви енглеског и руског језика за запослене у туристичкој привреди

  • понедјељак, 19 фебруар 2018 12:12

Данас почињу курсеви енглеског и руског језика које Туристичка Организација Херцег Нови, у складу са планом и програмом рада за ову годину, организује у оквиру додатне едукације за запослене у туристичкој привреди. 

Опширније...

Од 19. фебруара јавна расправа о нацрту Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте

hercegnoviУправа локалних јавних прихода Општине Херцег Нови, сходно одредбама Одлуке о организацији и начину рада локалне управе („ Сл.листЦГ-оп.прописи“ бр.43/17, 53/17), број утврдила је Нацрт  Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта за бесправне објекте  ( у даљем тексту: Одлука) и за исту одредио јавну расправу у трајању од 15 дана и  то од  19.02. до 05.03.2018.године.

Опширније...

16.02. - Општина Херцег Нови партнер у пројекту АДРИНЕТ

Општина Херцег Нови ће преко Канцеларије за међународну обезбједила је 203.915,00 еура из пројекта „Јадранска мрежа за морски екосистем – АДРИНЕТ“, за мапирање риболовне активности и броја бродова, одређивање мјеста на којима има највише изгубљеног риболовног алата. Пројектом ће за чишћење таквих области бити одређене хот спот локације са највећим бројем остављених и напуштених мрежа.

Опширније...