logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

24.05. - Завршено маркирање цјелокупне стазе Татар башта-Мокрине

NAsStaza Tatar basta - MokrineПротеклих дана завршен је посао, започет почетком маја, на маркирању старе пјешачке стазе од Татар баште (Станишића дубраве), преко Сушћепана и Ратишевине, до Цркве Св. Илије (499 м) и излаза на Мокринама на пут Херцег Нови – Требиње.

Опширније...

20.05. - Успјешан и трећи бесплатан курс италијанског у организацији Општине и Заједнице Италијана: Сертификате до сада стекло 202 полазника

Sertifikat ItalЈош 56 Новљанки и Новљана успјешно је завршило курс италијанског језика, који је организован захваљујући сарадњи Заједнице Италијана Црне Горе и Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови.

Опширније...

19.05. - Велико интересовање грађана за акцију обнове фасада: Уређене још двије зграде

NasMVfasАгенција за изградњу и развој, Општина Херцег Нови и скупштине станара наставили су заједничким снагама акцију обнове фасада у граду.

Опширније...

18.05. - Грађански биро од 24. маја ради до 19 сати

Gbiro2017Радно вријеме Грађанског бироа у згради Општине Херцег Нови од сриједе, 24. маја биће продужено. Биро ће бити отворен за све грађане до 19 сати, умјесто до 16 сати као у зимском дијелу године.

Опширније...

15. 05. – “Прољећни белканто” за 10. рођендан Међународног такмичења соло пјевача “Бруна Шпилер”

NASBspiler15052017Поводом десете годишњице Међународног такмичења соло пјевача “Бруна Шпилер” у херцегновској дворани Парк приређен је концерт “Прољећни белканто”.

Опширније...