logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

06.03. - Наставак активности на сузбијању паркирања на Шеталишту Пет Даница

Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора прекршајно је казнила 20 корисника возила који су паркирали или саобраћали на Шеталишту Пет Даница и Обали Николе Ковачевића током фебруара. Ово је наставак активности Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора на сузбијању непрописног паркирања на локацијама које нису за то предвиђене.

Новчана казна за овај прекршај износи 50 еура, сходно Закону о безбједности саобраћаја на путевима и Одлуци о регулисању друмског саобраћаја.

Подсјећамо, Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора од 1. јануара ове године врши појачану контролу непрописно паркираних возила на Шеталишту Пет Даница и Обали Николе Ковачевића.

Напомињемо и да у складу са Одлуком о регулисању друмског саобраћаја, одобрење за улазак возила власника или снабдјевача трговина, угоститељских објеката и других правних и физичких лица, који имају сједиште, односно обављају дјелатност унутар зоне са посебним режимом саобраћаја, се може прибавити код надлежног Секретаријата за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови