logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

11.06. - Први гости стижу у нови хотел „Play“

IMG-e08a669e28a0bc78efd7682608a64a0a-VНовоотворени хотел „Play“ који послује у оквиру Спортског центра Игало прве госте очекује након свега пар дана од званичног отварања, па ће прва група гостију из Србије стићи већ 15. јуна.

Хотел „Play" је категорисан са три звјездице и у понуди има 65 лежајева распоређених у 35 соба. Овај објекат је за непуну годину враћен у власништво Општине, а под управљачком палицом Спортског центра Игало унаприједиће цјелокупну туристичку понуду Херцег Новог, са фокусом на развоју спортског туризма и радом током цијеле године.

Преузимањем хотела „Play“ као дио понуде цјелокупног пакета услуга у оквиру Спортског центра, постао је и преуређени ресторан „Плаy“. Ресторан је капацитета до 150 мјеста са предивном терасом и погледом на спортске терене, а у својој понуди има стандардне меније хране и пића, али и посебне спортске меније и националну кухињу. Ресторан је отвореног типа и није намјењен само гостима хотела, већ и корисницима спортских терена и осталим посјетиоцима цјелокупног комплекса.

Спортски центар у чијем је саставу затворена Дворана површине преко 50 хиљада квадратних метара са разноврсним капацитетима од теретане до терена за кошарку рукомет и одбојку, у претходном периоду успио је да своје капацитете обогати и новим тереном за одбојку на пијеску, те додатним уређењем четири тениска терена допринио да се у многоме унаприједи цјелокупна понуда. Стога је сада заинтересованим клубовима и појединцима на располагању комплетан пакет за припреме, почев од смјештаја, преко терена за тренинге, теретане и пратећих садржаја, чиме Херцег Нови постаје једна од најатрактивнијих дестинација за спортски и активни туризам.

http://spcentarigalo.com/#top

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови