logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Волонтерска акција извиђача из Белгије у Новом

Akt12072018Група извиђача из белгијског града Антверпена борави ових дана у Херцег Новом, гдје су данас спровели акцију фарбања новопостављене ограде код ОШ „Милан Вуковић“ на Савини.

Гости из Белгије, њих 32 који кампују у нашем граду уредили су ограду коју је недавно поставило предузеће „Комунално стамбено“.

Извиђачи чије удружење баштини стогодишњу традицију одабрали су да овог љета посјете Херцег Нови и изразили жељу да организују волонтерску акцију, што је и учињено у сарадњи са Секретаријатом за друштвене дјелатности и спорт који је набавио потребан материјал, док је превоз обезбиједило предузеће „Blue Line“.

Гости из Белгије истакли су да је њихов циљ волонтеризам и помагање другима. Срећни су што у Херцег Новом могу да споје лијепо с корисним, да учине нешто добро за град и људе који су их одушевили, те истичу да ће радо наставити са пројектима овог типа.

Ззадовољство што је група младих ентузијаста из Антверпена за своју волонтерску акцију одабрала управо Херцег Нови изразио је и секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић који их је данас поздравио, те потврдио намјеру да локална управа подржи будуће сличне иницијативе.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови