logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

15.03.- 01.04. – Изложба новских фотографа “То сам ја”

NajIzlo13032017У Галерији "Јосип Бепо Бенковић" од сриједе, 15.марта посјетиоци имају прилику да погледају изложбу фотографија 12 новских фотографа. Ово је први пут да се новски фотографи заједно представљају јавности.

Према ријечима ЈУ Музеј и Галерија Ђура Белога Пријића, намјера је да се фотографија промовише као медиј и да се покаже који аутори-фотографи живе и стварају у Херцег Новом.

Изложбом из објективних разлога нису обухваћени сви ствараоци, али је било потребно направити први корак. Остварена је одлична сарадња са ауторима, с надом да ће се Новљанима у будућем периоду представити већи број аутора. Остаје потреба бољег међусобног повезивања новских фотографа,а  галерија "Јосип Бепо Бенковић" је  отворена за сарадњу, саопштили су организатори.

Поставку чине радови: Вање Берберовић-Шуберић, Јефта Бјелице, Данила Брајовића, Воислава Булатовића, Бранке Челановић-Илијанић, Миодрага Габа Голубина, Јасона Голда, Зоране Мандић, Игора Мареша, Милоша Самарџића, Томислава Станића и Дејана Стојановића.

Изложба ће бити отворена до 01. априла 2017.године.