logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

28. 07. - City Games у Херцег-Новом

CITYGAMES2018Популарне љетње игре за све генерације поново у склопу своје међународне турнеје долазе у Црну Гору.

Спортско-забавни спектакл, верзија надалеко познатих Игара без граница у Херцег-Новом ће бити одржан 28. јула на базену Јадран на Шкверу.

Организацију такмичења у Херцег-Новом и ове године је подржала Општина Херцег-Нови, преко Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт.

„Након осам успјешних сезона, 278 догађаја и готово милион пређених километара, игре у своју девету сезону улазе као пунокрвни међународни пројекат. О популарности игара довољно говори податак о 35 различитих локација у више земаља, те бројка од чак 150 пријављених екипа. City Games турнеју ће на спортским теренима уживо пратити чак 50 хиљада гледалаца. Подсјетимо се, City Games је прошле године, путем чак 9 телевизијских станица, на малим екранима погледало 10 милиона гледалаца“, саопштавају из агенције Adria Events која је организатор такмичења.

Позивају спортисте, али и рекреативце и љубитеље добре забаве да се пријаве и представљају свој град на играма. Изазовне игре чекају на храбре екипе састављене од шест чланова, од чега морају бити минимално двије представнице нежнијег пола.

Прије Херцег-Новог црногорско City Games такмичење ће се одржати у Котору 24. јула и Будви 26. јула, а потом се сели у Подгорицу на државно финале 31. јула гдје ћемо добити побједника који ће представљати Црну Гору на великом међународном финалу 2020. године у Луксембургу.

Подсјећамо, екипе из Херцег-Новог у протеклим годинама освајале су титулу шампиона Црне Горе, а 2016. године и титулу међународног првака City Games.

testimonials icon

 Ваше мишљење нам је важно!

 vodic
Водич кроз поступке

 

zahtjev i orasci simbol
    Захтјеви и обрасци

 

konkursi

 Огласи и конкурси

 

Истражи Херцег-Нови