grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Измјена режима саобраћаја у Жељезничкој улици у Зеленици

Режим саобраћаја на дијелу локалног пута у насељу Зеленика, улица Жељезничка на потезу од Крагујевачког одмаралишта до жељезничких зграда, биће привремено измијењен у периоду од 07 часова у четвртак, 13. јануара до 07 часова у петак, 14. јануара. У овом термину ће бити забрањено саобраћање свих возила, у циљу несметаног и безбједног извођења радова на санацији локалног пута.

У Никшићу одржан први састанак Координационог тијела за изградњу Регионалног рециклажног центра за 8 општина

У Никшићу је јуче одржан први састанак Координационог тијела које у првој половини наредне године треба да припреми документацију за расписивање тендера за изградњу Регионалног рециклажног центра за општине: Никшић, Шавник, Плужине, Жабљак, Котор, Тиват, Херцег Нови и Будва.

Опширније...

Паркинг сервис: Без наплате паркирања на општим паркиралиштима од 31.12.2021. до 04.01.2022. и од 06.01.2022. до 10.01.2022.

  • четвртак, 30 децембар 2021 10:56

Из предузећа „Паркинг сервис Херцег Нови“ обавјештавају да током новогодишњих и божићних празника канцеларије Друштва неће радити, а паркирање на општим паркиралиштима се неће наплаћивати и то:

Опширније...

Вече са Басаром у Павиљону Градске музике

Svetislav-Basara-696x392Књижевно вече писца Светислава Басаре, под називом „Вече са Басаром“, биће уприличено вечерас у 19 часова, у Павиљону Градске музике.

Опширније...

Пројекат „Fortitude“: Специјализовани курс из области фортификационог наслијеђа за запослене у туризму

  • сриједа, 01 децембар 2021 15:41

У оквиру прекограничног пројекта „Fortitude“, на којем је партнер Општина Херцег-Нови, у наредна два мјесеца биће организован интензивни курс пословног енглеског језика за запослене у туризму, са посебним акцентом на послове туристичких водича и пратилаца у области фортификационог наслијеђа.

Опширније...