logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

16.11. - Дјеца из вртића “Наша радост” у посјети Ватрогасном дому

VrtVatr16112018Малишани из Подручне јединице вртића “Наша радост” са Топле, њих 30-ак, обишли су данас Ватрогасну јединицу и Подручно одјељење Директората за ванредне ситуације у Мељинама.

Опширније...

ПАРК ПРИРОДЕ „ОРЈЕН“-ЧЛАН ПАРКОВА ДИНАРИДА

NAs091120118На управо завршеној ИВ Међународној Конференцији Паркова Динарида – “Људи и заштићена подручја”, Парк природе „Орјен“ и званично је постао члан Мреже Паркова Динарида, коју од сада, са нашим и учлањењем Специјалног резервата Тиватска солила, чини  92 заштићена подручја  из Албаније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске, Косова, Македоније, Словеније и Србије.

Опширније...

01.11. - Реконструисана канализациона мрежа у Орјенског батаљона

  • четвртак, 01 новембар 2018 12:11

Nas01112018У улици Оријенски батаљон у току протекле седмице радници предузећа “Водовод и канализација” Херцег-Нови извршили су  реконструкцију канализационе мреже, због евидентираних проблема у њеном функционисању који трају дуги низ година.

Опширније...

31.10. – “Водовод и канализација” у посјети Конавлима

Представници предузећа „Водовод и канализација“ Херцег-Нови, Оливера Доклестић и Мићо Стојановић, заједно са представником фирме ЦМЦ Николом Мирковићем посјетили су Конавоско комунално друштво и разговарали са директором Марком Главићем.

Опширније...

Подршка Општине бизнис идејама четири Новљанке

  • понедјељак, 29 октобар 2018 14:29

ZOP2017Секретаријат за туризам, економски развој и предузетништво Општине Херцег-Нови подржаће развој бизнис идеја четири предузетнице са територије града. Увођењем овог, новог модела подршке, локална управа подстиче развој женског предузетништва и отварање нових радних мјеста.

Опширније...