grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У четвртак 29.10. презентација могућих локација за споменик Мирку Комненовићу

MirkoKomnenic27102020У четвртак 29.10. ће у Дворани Парк бити одржана презентација могућих локација за постављање споменика Мирку Комненовићу, са почетком у 18 сати. Презентација ће бити прилика да се заинтересована јавност информише о могућностима и до сада спроведеним процедурама, а говориће аутор идејних рјешења за 6 локација, архитекта Срђан Марловић.

Опширније...

Служба заштите и спашавања: Презентација опреме и симулација пожара у затвореном простору

Поред редовних активности херцегновске Службе заштите и спашавања, почетком мјесеца је у Мељинама одржана вјежба – симулација пожара у затвореном простору – подруму. Вјежба је одржана у магацину Ватрогасног дома, водио је вођа одјељења Владимир Пејовић, а учествовало је укупно шест ватрогасаца.

Опширније...

Дјечија општинска лига у малом фудбалу окупила више од 100 малишана

  • понедјељак, 19 октобар 2020 11:57

nas19102020

У Херцег Новом је протеклог викенда почела Дјечија општинска лига у малом фудбалу, у организацији „Полино спорта“ и под покровитељством Општине Херцег Нови.

Опширније...

14.10.- Измјена режима саобраћаја

Привремено се мијења режим саобраћаја у улицама Његошевој, Саве Ковачевића и Браће Гракалић, на потезу од раскрснице Његошеве улице са Улицом Мића Вавића (зграда „Новљанке“) до раскрснице улица Браће Гракалић и Бранка Ћопића, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја се односи на временски период од 19.30 до 21х, у сриједу 14. октобра. Рјешење је донијето ради несметаног и безбједног проласка теретног моторног возила и укрцаја радне машине са градилишта испред зграде Општине Херцег Нови.

“Лавови Светог Марка” 10. октобра у павиљону Градске музике

lavovi svetog markaУ павиљону Градске музике, у суботу, 10. октобра са почетком у 19х, биће уприличена изложба фотографија „Лавови Светог Марка“ аутора Ненада Мандића, обавијештавају из Секретаријата за културу и образовање и позивају заинтересоване да присуствују овом догађају.

Опширније...