grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

18-19.09 - Измјена режима саобраћаја

Привремено се мијења режим саобраћаја у улици Бранка Ћопића, на потезу од раскрснице са улицом И Бокешке бригаде (изнад ЈУСМШ “Иван Горан Ковачић”) до раскрснице са улицом Браће Гракалић (код скретања за Манастир Савина), на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене режима саобраћаја односи се на временски период од 7 часова у суботу (18. септембар) до 22 часа у недјељу (19. септембар).

Режим саобраћаја на поменутој траси се мијења ради несметаног и безбједног извођења радова на прокопавању улице ради прикључења предшколске установе у изградњи на градску канализациону мрежу.

Најава: Комеморативна сједница поводом смрти Велимира Ђурђевића, бившег предсједника Општине Херцег-Нови

  • понедјељак, 13 септембар 2021 11:51

djurdjevic2021

Општина Херцег Нови организује комеморатиовну сједницу поводом смрти Велимира Ђурђевића, бившег предсједника Општине.

Комеморативна сједница ће бити одржана сјутра, 14. септембра у 10 часова у великој сали Скупштине општине Херцег-Нови. 

У Општини одржана презентација система „Око соколово“

nsl100921Представници ЈКП Паркинг сервис Београд одржали су данас презентацију у Великој сали Скупштине општине Херцег Нови, на тему примјене система „Око соколово“ и рјешења за његову имплементацију.

Опширније...

Запрашивање комараца 6-7.09.2021.

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће се на територији Општине Херцег Нови, дана 06.09. и 07.09.2021.год. извршити овогодишње запрашивање комараца. Третирање ће се обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Опширније...

Измјена режима саобраћаја на путу Мељине-Петијевићи 04.09.-04.10.

Привремено се мијења режим саобраћаја на путу Мељине-Петијевићи, код Котобиља (од скретања за стари пут, до скретања за Жлијебе), на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја односи се на временски период од 04. септембра у 07.00 часова до 04. октобра 2021. године.

Опширније...