grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

11.-12.08. – Запрашивање комараца

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће се на територији Општине Херцег Нови, дана 11.08. и 12.08.2020.год. извршити овогодишње запрашивање комараца.

Опширније...

08.-09.08. – Запрашивање комараца

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће се на територији Општине Херцег Нови, дана 08.08. и 09.08.2020.год. извршити овогодишње запрашивање комараца.

Опширније...

Привремена измјена режима саобраћаја кроз центар града 05. августа

njegoseva2020Вечерас, 05. августа од 19 сати ће на сат времена бити измијењен режим саобраћаја кроз центар града, ради несметаног и безбједног проласка теретног моторног возила и укрцаја радне машине са градилишта испред зграде Општине.

Опширније...

Привремена измјена режима саобраћаја у Кумбору 05. августа

kumborДанас ће бити привремено измијењен режим саобраћаја на локалном путу у Кумбору, ради несметаног и безбједног снимања музичког спота.

Опширније...

Запрашивање комараца 27. и 28. јула

Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, обавјештава  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег Нови 27. и 28. јула бити извршено запрашивање комараца. Третирање ће бити обављено у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Опширније...