logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

01.11. - Реконструисана канализациона мрежа у Орјенског батаљона

  • четвртак, 01 новембар 2018 12:11

Nas01112018У улици Оријенски батаљон у току протекле седмице радници предузећа “Водовод и канализација” Херцег-Нови извршили су  реконструкцију канализационе мреже, због евидентираних проблема у њеном функционисању који трају дуги низ година.

Ријешен је проблем функционисања одвођења отпадних вода за станаре двије стамбене зграде са око 60 стамбених јединица и индивидуалне стамбене објекте у њиховој близини.
Радови на реконструкцији и изградњи нове секундарне канализционе мреже у улици Оријенског  батаљона  извођени су од  22.10. до 27.10, а састојали су се у изградњи новог система одвода фекалних вода од ПВЦ цијеви ДН 250mm у дужини од 30m и изградњи три нова  ревизиона окна, саопштено је из ”Водовода и канализације”.

У извођењу радова учестовала је комплетна оператива предузећа,  као и треће лице које је било ангажовано за грубе грађевинске радове (машински ископ, одвоз вишка материјала и др.).
 За вријеме извођења радова дио улице Орјенског батаљона био је затворен за саобраћај па се ”Водовод и канализација” захваљује станарима на стрпљењу и разумијевању.